2777
2789

کسی که احتمالا اختلال خودشیفتگی داره مورد بی توجهی قرار گرفته میخوام ببینم ناراحت میشه یا عین خیالش نیست

ناراحت

شایدم بگه لیاقت منو نداره

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

البته که ناراحت میشه  ولی به روی خودش نمیاره

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
ناراحت نمیشه عصبانی میشه و ممکنه رابطه شو با اون ادمی که بهش توجه نکرده کم یا قطع کنه

یه جمع بهش بی توجهی کردن

ولی فکر کنم انتظار داشت من توجه کنم که منم توجه نکردم پس ازم متنفره الان☺؟

یه جمع بهش بی توجهی کردنولی فکر کنم انتظار داشت من توجه کنم که منم توجه نکردم پس ازم متنفره الان☺؟

این که تا چه حد بدش بیاد از این موضوع بستگی به شدت بیماریش داره ممکنه کلا ندید بگیره ممکنه خیلی جدی بگیره و یه جا تلافیشو دربیاره 

ازمنم متنفر میشه عزیزم؟

والا چی بگم

برداشتم اینه که بیشتر کینه به دل میگیرن 

بعضیا درک شون میکنن میگن دست خودشون نیست 

اما چرته 

کاملا ارادی و عمدیه عقده ای بودن خودشیفتگی حسادت و صفاتی از این دست

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
این که تا چه حد بدش بیاد از این موضوع بستگی به شدت بیماریش داره ممکنه کلا ندید بگیره ممکنه خیلی جدی ...

شدتشو نمیدونم خواهر اما مطمئنم خودشیفتگی داره😅

احتمالا کلا نادیده میگیره ولی یعنی تو ذهنشم ناراحت نیست؟