2777
2789
عنوان

با راهنمایی شما جدا شدم ولی دلم تنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 64 پست
هردو اون می گفت 5 تا یا 10 تا و هدیه اس ما دوتا آدم برابریم که ازدواج می کنیم من چرا باید خودمو بدهک ...

اگه بهش گفتی درمورد کار کردن خودت و قبول نکرده به نظرم بهتر که تموم شد چون مهریه که خودش گفته خوب نیست خانواده خودتم چیز  نسبتاً معقولی گفتن به نظرم 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

با راهنمایی اینجا؟عقل خودت چیخانواده ات چی؟مشاور؟اگه مشکل حادی داشته ک اومدی مطرح کردی و بقیه راهو ب ...

چرا این طوری حرف می زنید
خب همه ی اینا بود عقل خودم و خانواده ام و تایید یه عالمه آدم این جا با چیزی که عقل ما می گفت
منم با تکیه به همین جمله ی آخر شما که همش توی ذهن خودم می پیچید این طوری کردم دیگه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه دوستم داشت اگه من واقعا "نازبانوش" بودم باید قبول می کرد...الان این قدر دلم تنگ شده هی دلم می خو ...

ببین کارت و همه چیز پدرم دست نادرند هست بدون اجاره ی مادرم اب نمیخوره ولی همین مرد عمرا خونش رو به اسم مادرم بزنه .اونایی که میگن ردش کن اگر همین اقا بیاد خواستکاریشون ردش نمی‌کنند. 

هردو اون می گفت 5 تا یا 10 تا و هدیه اس ما دوتا آدم برابریم که ازدواج می کنیم من چرا باید خودمو بدهک ...

منم برا داداشم اگه بگن سه دنگ خونه نظرم منفی میشه 

زندگی ها عجیب و غریب شده، طرف یه ماه هم تو زندگی نمیمونه بعد نصف مال پسرو میبره و این خیلی دردناکه 

البته بالعکسشم هست دختری که تو زندگی همه چیزش گذاشت و بعد از چند سال بدون هیچ پشتوانه ای باید از اون زندگی خارج بشه .

امیدوارم یه فکری برا قوانین بکنن 

خانواده شما مهریه معقولی گفتن ...

ولش کن 

اگه ارزش برات قائل بود  مطمئنا برات میجنگید که بمونی!!!

❤❤❤
ببین کارت و همه چیز پدرم دست نادرند هست بدون اجاره ی مادرم اب نمیخوره ولی همین مرد عمرا خونش رو به ا ...

نمی دونم والا
همه اش درست
حتی می گم ما خیلی راجع به سنت ها و رفتارهای آدما حرف میزنیم و تحلیل می کنیم و...
من خودم به مهریه اصلااا اعتقاد ندارم حتی یه سکه
بیشتر برام مهم بود که آدم اهل حلال و حروم باشه دروغگو نباشه دوستم داشته باشه...
اما حالا که قبول نکرد یعنی دوستم نداره با این دیگه کنار نمی تونم بیام

منم برا داداشم اگه بگن سه دنگ خونه نظرم منفی میشه زندگی ها عجیب و غریب شده، طرف یه ماه هم تو زندگی ن ...

اتفاقا مهریه خونه خیلی هم معقوله ...زن عموم بعد ۴۰ سال زندگی کردن جدا شد الان بنظرت تو ۶۰ سالگی قدرت داره که دنبال خونه بگرده؟؟؟

داشتن نصف یه خونه چیز کمیه

❤❤❤

خونه خدایی اول ازدواج زیاده و رسمم میشه یه بنده خدایی میخواد ازدواج کنه شاید داماد شرایط نداشت بنام بزنه فک کن برادرت تازه ازدواج کرده باشه و زنی رو که هیچ شناختی نداره بخواد اینکارو و کنه یکم سخته اما مثلا 5سکه ویک خونه ی کامل کاملا معقوله یا صد سکه یا حتی بیشتر دويست سیصد بدون خونه کاش اگه برگشت باهاش حرف بزنی بگی برای من اصلاً مشکلی نیست اما خانوادم اصلا قبول نمیکنن

نمی دونم والاهمه اش درست حتی می گم ما خیلی راجع به سنت ها و رفتارهای آدما حرف میزنیم و تحلیل می کنیم ...

این مدل ادمها به خونه زندگی هم برسی اذیت میکنن بعد میگن ده تا سکه ات رو میدم برو ...

مهریه حتما باید نصف یه خونه باشه!!!

❤❤❤
نمی دونم والاهمه اش درست حتی می گم ما خیلی راجع به سنت ها و رفتارهای آدما حرف میزنیم و تحلیل می کنیم ...

دادگاه ها پر از افرادیه ک یک زمان بهم علاقه داشتن و بدون درنظر گرفتن اینده هر قول و وعده ای دادن و زیرشو امضا کردن 

بحث دوست داشتن یک چیزه 

بحث اینده نگری و درنظر گرفتن احتمالات یک چیز دیگه

اگر خدایی نکرده کارتون به جدایی کشید دوست داشتن برای طرف آب و نون نمیشه 

من موافق گرفتن حقوق و مهریه معقولم 

نظر شخصی منم اینه 

منم جای اون اقا بودم این شرایطو قبول نمیکردم

به هرحال همین اول کاری فهمیدین آدمای متفاوتی هستین بازم خداروشکر

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

ببین صدتا بخدا هیچی نیست ینی احتمالش کمه ایشون بخواد ازدواج کنه کمتر از این بشنوه عزیزم دیگه هر چیزی هم حدی داره بهتره از همون اول از یسری خواسته هات کوتاه نیای

چرا این طوری حرف می زنید خب همه ی اینا بود عقل خودم و خانواده ام و تایید یه عالمه آدم این جا با چیزی ...

جور بدی حرف نزدم عزیزم 

وقتی میگی دلتنگشی و گفتی بخاطر راهنمایی افراد اینجا جدا شدی واقعا ناراحت شدم برات.

حرفم اینه ک اگه با نظر خودت،خانوادت و مشاور ب اینجا رسیدی قابل احترامه و ناراحت نباش.

و اگر ایشون قدمی در جهت جلب رضایت شما و خانوادت بر نداشته پس دیگه فکرشو نکن

آرزوی بهترین ها.