پیش دکتری که مرتب حداقل هفته ای یک الی دوبار نمی اد نرید چون مرتب باید بریدو اگه نیاد ،مطب هفته بعد شلوغ و باید دوساعت نوبت بشینی
پیش دکتری که کارهارو دستیار دندان پزشک بجای دکتر انجام میده نرید دستیار دکترنیست تحصیلات دکتر رو نداره ، در حالیکه پول دکتر میدی ،همون دکتر بخاطر مالیات نمی ذاره کارت بکشی پس قدر پولی که به زحمت به دست میاری بدون
* خدا آنقدر بهت چیزای خوب بده که نفهمی از کجا اومده پر از خیر و برکت رزق و روزی * اگه دوست داری یک صلوات هم بفرست برای مهدی موعود 💕با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم 💕
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اووو چ سخت میگیرید من خودم چون یه شهر دیگم دیر به ویر میرم پیش دکتر خودم کارهای ارتودنسی رو انجام می ...
شما مختارید ، همون دکتر با اون همه تحصیلات از مالیات اش فرار میکنه من چرا نباید ارزش پول و بدنمو بدونم و بدم دست هر کسی
* خدا آنقدر بهت چیزای خوب بده که نفهمی از کجا اومده پر از خیر و برکت رزق و روزی * اگه دوست داری یک صلوات هم بفرست برای مهدی موعود 💕با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم 💕
کار اصلی رو دکتر انجام میده چک میکنه یه کش عوص کردن تحصیلات که نمیخواد تجربه میخوادکه این دستیاری به ...
فقط کش نیست یه عده دندون هم پر میکنند خانم گفتم شما مختارید قرارنیست نظرتو به دیگران تحمیل کنی