2777
2789
عنوان

با راهنمایی شما جدا شدم ولی دلم تنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 64 پست
یه سوالچه طور تو دوستی ،وقتی هنوز نه به داره و نه به بار،به طرف علاقه مند میشین؟فکر نمیکنین هنوز هزا ...

دوست می شیم که دل ببندیم که هردو از این عشقی که هست لذت ببریم (جنسی نه ها عاطفی)
دل رو می خوایی ببری بدی موریانه ها بخورن؟
هرچیزی هزینه ای داره و من هزینه اش که دلتنگیه رو هم می پذیرم دیگه...چون دلتنگیشم قشنگه این همه شاعر درباره ی فراق و به فکر یار گذروندن حرف زدن در طول تاریخ...

هیچ شناختی نه...سه ساله تقریبا دوستیم تا همین یک ماه پیش فکر می کرد وضعیت مالی ما بهتره ولی حالا دید ...

اسی جان نمی‌خواستت و گرنه میشد توافق کنین نه حرف شما نه اون آقا حد میانه اما نخواسته .عزیزم من مهر خودم 14تاس اما خودم همینو خواستم نظر همه حتی خانواده همسرم 114بود اما ذهنیت من اینه وقتی خسته بشم از زندگی حتی 14تا رو هم نمیخوام .اتفاقا چند وقت پیش شوهرم به شوخی گفت سالی دو تا سکه چیزی نیست یه خنده مسخره کرد گفت کلا 14تاست منم گفتم فکر کردی منتظر سالی دو تا سکه ام نه جانم اگه رفتم پول نیاز شدی بگو بزنم برات

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوست می شیم که دل ببندیم که هردو از این عشقی که هست لذت ببریم (جنسی نه ها عاطفی)دل رو می خوایی ببری ...

امیدوارم بهم برسین من همیشه میترسیدم و می ترسم از اینکه به کسی دل ببندم و نتونم در کنارش باشم و اون پیش کسی دیگه ای باشه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
اسی جان نمی‌خواستت و گرنه میشد توافق کنین نه حرف شما نه اون آقا حد میانه اما نخواسته .عزیزم من مهر خ ...

جون بابا
اقتدار و عزت شما رو دوست دارم
والله که منم غرورم اجازه نمی ده...
حق باشماست الان دیگه نشون داد که وقتی از عشق حرف می زد حرف مفت بوده متاسفانه

اونجا کلا مهریه و نفقه خانم ها نمیگیرن درعوض از حقوق کامل برخوردار میشن اینجا هم خانوم ها مهریه و نف ...

گلم اونجا خانم ها کاملا از طرف دولت حمایت میشن 

بعدشم فقط حقوق ازدواج ک نیست 

مثل بحث ارث و دیه هست ک زن نصفه اینجا

و اینکه اینجا زن حقی نسبت به بچه نداره و ولایت و حضانت بچه با پدره و همچنین نیازی به امضا پدر نیست و یک مادر هم به اندازه پدر ارزش داره 

ن اینکه اینجا برای عمل کردن ثبت نام کردن بجه و ...اجازه پدر لازم باشه

قوانین کلا مشکل داره اینکه زن از مهریه و نفقه کوتاه بیاد ک اون حقوقی ک میخواد رو برنمیگردونه

بعدشم مردهای خارجی کاملا تو کارهای خونه مشارکت دارن از بچه مراقبت می کنن و سهم بیشتر هزینه هارو اونها میدن

ن اینکه کارهای خونه همه با خانومه مهمان داری و ... ولی نفقه نخواد 

اینجودی زن ی بردس ک

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!