2777
2789
عنوان

به محل کار شوهرم مشکوکم

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 82 پست
دقیقااا نمی‌دونم فازشون چیه از اینکار اصلا کاش بهم نیاد تعریف نکنه این چه چیزا و چون بعد اون ک فهمید ...

چرا قبول می‌کنی این چیزا رو واقعا؟ خب شرکت جشن گرفته به جهنم. مگه مجبوره بره؟ عجبا. من اینجا حرصم گرفت بخدا. ر.یدم توی ایران که زن (همسر) هیچ حقی نداره اه

امسال عید هم گفت میخان ببرن کنسرت محسن ابراهیم زاده باز من میخام استرس بگیرم😐🤦🏻‍♀️😥🤷🏻‍♀️😂خدای ...

به نظرم شر مردهای هول و از خود راضی باید ریشه کن بشه. به نظرم نذار بره. با زبون نرم یه جوری بگو که ناراحت هم نشه . بخدا تو تحملت خیلی زیاده دختر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دارم روانی میشم. سرم داره می تررررکه از درد. چند شبه نخوابیدم. کاش بمیرم فقط. سهم من از این دنیا حتی ...

اوم میفهمممت اوضاع من از توهم بدتر بود ک ولی اصلا ب روی خودم نیاوردم دیگ حساس نشدم چون اینطوری خودمو داشتم نابود میکردم با این فکر و خیالات احمقانه توام احتمالا خانه داری چون اگه شاغل بودی بعد چند هفته احتمالا همه چی رو فراموش میکردی فراموش ک نه منظورم اینه ک دیگه حساس نمیشدی چون من خودم الآنم ک علامه تاپیک تو دیدم باز یادآوری شد برام ولی خب چون شاغلم و سرم شلوغ میشه اصلا دیگه برام اهمیتی نداره الآنم چند ماهه جای خوابشو جدا کرده می‌ره پذیرایی میخابع دیگه برام مهم نیست حس میکنم اصلا وجود نداره چون پنجشنبه جمعه هام می‌ره سرکار اصلا زیاد نمیبینمش شبم ک میاد یا سرش تو گوشیه یا تلویزیون یا میگیره بعد شام میخابع😐اونروز بهش گفتم من با مجردیم هیچ فرقی نکردم حتی تنهاترم شدم گفت چرا گفتم جای خوابتو ک عوض کردی اصلا نمیای باهام حرف بزنی باز مجرد بودم بعضی شبا مادرم میومد کنارم میخابید باهام حرف میزد و فلان

چرا قبول می‌کنی این چیزا رو واقعا؟ خب شرکت جشن گرفته به جهنم. مگه مجبوره بره؟ عجبا. من اینجا حرصم گر ...

دیگه چکار میتونم کنم خواهر به زور ک نمیشه جلوشو بگیرم فک کردی مخالفت نکردم با رفتتش؟وقتی گفت نه تو نمیشه بیای گفتم پس توام نرو نمیخام بری گفت نکن دیگه بزار برم خوش باشم و... منم دیگ هیچی نگفتم بعدشم من نمی‌دونستم ک مختلطه😐حتی خودشم نمی‌دونم دیگه میدونست یا نه ولی بعدش ک اومد خونه فیلمش رو نشون داد گفتم عع من اگه میدونستم مختلطع عمراااا نمیزاشتم بری بعد خودش گفت آره خودمم میخاستم برگردم ولی رفیقام نزاشتن حالا راست دروغش الله اعلم😥🤷🏻‍♀️

اوم میفهمممت اوضاع من از توهم بدتر بود ک ولی اصلا ب روی خودم نیاوردم دیگ حساس نشدم چون اینطوری خودمو ...

خب عزیزم زندگیت مشکل داره دیگه. منم شاغلم. اما اینکه خودمو با کار مشغول کنیم و اصل مطلب رو کلا فراموش کنیم، کار درستیه؟ خوبه که آرامش بهت برگشته اما خودت داری میگی تنهاتر از قبل شدی.این یعنی مشکل. منم اینجورم😔 فکرکنم راه چاره ای نداریم نه؟ کلا ول کردی اره؟

دیگه چکار میتونم کنم خواهر به زور ک نمیشه جلوشو بگیرم فک کردی مخالفت نکردم با رفتتش؟وقتی گفت نه تو ن ...

اه بیخیال. اصلا به جهنم . همشون برن به درک. انگار مثلا خییییلی جذاب و پولدارن که دخترا واسشون صف کشیدن؟ همشون از خود راضی و عقده ای هستن اینجور مردها بخدا. احساس برتری دارن

به نظرم شر مردهای هول و از خود راضی باید ریشه کن بشه. به نظرم نذار بره. با زبون نرم یه جوری بگو که ن ...

دقیقااا هم شر مردهای هول عوضی هم زنای خراب خدا ریشه کن کنه الهی از زمین برشون داره

اوووه آره باباااا من صبرم خیلی زیاده آنقدر چیزا ازش دیدم ک اصلا بخوام برات تعریف کنم سرت سوووت می‌کشه و تعجب می‌کنی ک چرا الان پاش موندم و طلاق نگرفتم ولی خب من خیلی بهش میگم بیا بریم جدا شیم زندگیمون دیگه اون شور و اشتیاق اوایل رو ندارع ولی میگه من دوستت دارم هیچوقت طلاقت نمیدم ی بار ب سرم زده بود جدا شم ازش ماشینش ک زده بنامم پول پیش خونه هم ک‌بناممه طلاهام ک همه تو گاوصندوق بابام خونه بابام ایناس گفتم جدا میشم ازش با همه اینا ی خونه نقلی کوچیک میگیرم خودم تنهایی زندگی میکنم 😓🤧ولی خب مشکلم اینجاست طلاقم نمیده چون الآنم ک باهاشم هیچ فرقی با طلاق ندارع انگار تنها دارم تو این خونه زندگی میکنم صبح ک میرم سرکار شبم میام یچی میخورم تا اون نیومده میگیرم میخابم

خب عزیزم زندگیت مشکل داره دیگه. منم شاغلم. اما اینکه خودمو با کار مشغول کنیم و اصل مطلب رو کلا فرامو ...

آره دیگ کلا بیخیالش شدم میگم ک اصلا انگار وجود نداره تو زندگی برام جدا میخابیم جدا غذا میخوریم اصلا زندگی درست درمونی نداریم ولی خب من دیگه بیخیالش شدم آرامش درونم برام مهم تر از اینه

اه بیخیال. اصلا به جهنم . همشون برن به درک. انگار مثلا خییییلی جذاب و پولدارن که دخترا واسشون صف کشی ...

آره باباااا برن بجهنم الهی والا چکار میتونیم کنیم جز اینکه نادیدشون بگیریم اینکه برای من کلا مرده حالا خداروشکر میکنم روحیه بالایی دارم برا خودم اون هفته رفتم بازار گردی تنهایی رفتم پیتزا گرفتم خوردم دوباره رفتم گشتم بازار رو خرید کردم برا خودم هرچی دوسداشتم خریدم واقعا از این بابت خداروشکر میکنم ک مثل بعضی خانوما افسرده و بیحال نمیشم وقتی این چیزا و تو زندگی میبینم حالم بد نمیشه قید خوشگذرونی خودم رو نمی‌زنم بابت این مسأعل شادیمو میکنم خوش میگذرونم برا خودم گور بابای همهشون‌والا بیکاری خودمو پیر کنم غصه بخورم بخاطر کی بخاطر چی

دقیقااا هم شر مردهای هول عوضی هم زنای خراب خدا ریشه کن کنه الهی از زمین برشون دارهاوووه آره باباااا ...

عزیزم تو منی یا من توام؟ چرا عین همیم دختر؟ دقیقا منم ماشین بناممه، اما طلا ندارم. دقیقا مثل تو حس تنهایی دارم. صبح تا شب خونه تنهام. شب هم میاد، انگار وجود خارجی نداره. تنها می‌خوابم تنها پامیشم. بعد با خودم میگم طلاق بگیرم خونه اجاره کنم واسه خودم.اما طلاقم نمی‌ده اونم. میگه طلاقت نمیدم. اصلا حرف از جدایی نمیزنه، فقط حرصم میده با کاراش. فقط هم ایراد میگیره ازم.

عزیزم من از رفتارهای شوهرم فهمیدم که خودشیفته و نمایشی هست. خودمم مهرطلبم. خودشیفته ها آدمای مهرطلب رو تور میکنن و اینجوری ازشون استفاده میکنن. مهرطلب هیچوقت خودش نمیتونه پیشقدم بشه واسه جدایی.اینا هم همینو میخوان دقیقا. فکرمی‌کنم شما هم مثل ما باشین.

آره باباااا برن بجهنم الهی والا چکار میتونیم کنیم جز اینکه نادیدشون بگیریم اینکه برای من کلا مرده حا ...

دقیقاااا ایول به این سطح از آگاهی و روحیه. باید ازت الگوبرداری کنم.

عزیزم تو منی یا من توام؟ چرا عین همیم دختر؟ دقیقا منم ماشین بناممه، اما طلا ندارم. دقیقا مثل تو حس ت ...

اؤم آره دقیقااا اینا چون می‌دونن ما اونطور آدم نیستیم دارن اینجوری آزارمون میدن😥همین دیشب بهش گفتم آنقدر نمیای پیشم بخابی یهو چش وا می‌کنی میبینی بهت خیانت کردمااا😜😊😂🤦🏻‍♀️بعد گفت تا جرت بدم😐🤷🏻‍♀️🤣بعدش گفت نه من تورومیشناسم آدم اینکارا نیستی هرچقدرم بدی ببینی این کار رو  نمیتونی انجام بدی چون سر سفره حلال بزرگ شدی واقعا هم اینطوره من اصلا فکر خیانت تابحال نزده به سرم اینم ک بهش گفتم خواستم ب خودش بیاد دیدم نه باباااا ازم خیالش راحته اصلا انگار نه انگار