2777
2789

من شوهرم کلا آهو ناله میکنه ک ندارم و نمیشه برا پدرا کادو بخریم، ولی من پدرم خیلی خیلی هوامو داره دلم نمیاد یه روز پدر براش چیزی نگیرم، به نظرتون گناه داره بهش نگم از پول خودم برا بابام کادو بخرم؟از نظر شرعی😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون پول مال تو اگر از جیب شوهرت برداری مشکل داره.اون به عنوان پول تو جیبی پ مال تو هرکار دلت میخاد میتونی بکنی

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

ازپول خودت یعنی پولی که از درامد خودته؟ یاهمسرت،...اکر مال خودته اختیارشو داری...فقط ممکنه بعدا پدرت جلو همسرت ازت تشکر کنه بخاطر  کادو.‌اونوقت به شوعرت میخوای چی بگی

پارسا پسرمامان😍

اشکالی که نداره اما اگه بفهمه ممکنه ناراحت بشه. 

اگه برات مقدوره واسه پدر شوهرت هم بخر . اونم پدره و با این کارت خوشحالش می کنی. برای ثوابش این کار رو بکن.. 

بعدا به شکل های مختلف می تونی این پول رو از شوهرت پس بگیری 

پول خودت مشکلی نداره ولی پول شوهرت اگه شوهرت بگه این پولو میدم براخودت اون اشکال نداره درغیر اینصورت اشکال داره 

ماروز پدر هیچوقت کادو نمیگیریم براپدرامون😁بیچاره باباها 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖