2777
2789
عنوان

به محل کار شوهرم مشکوکم

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 82 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی روز به بهونه بردن ی چیزی برو سر بزن ببین چطوریه محیطش

وااای ی بار بهش گفتم من میام اونجا و خراب میکنم سر صاحب شرکت وایسا بعد گفت بیا منو از چی میترسونی😐🤷🏻‍♀️نمی‌دونم چون میدونست من اونجوری نیستم ک یهو‌سرزده برم محل کارش این حرفو زد یا واقعا کاسه آیی زیر نیم کاسش نیست گفت بیا اونجا از همه بپرس فلانی یعنی خودش فلانی چطور آدمیه ببین چی میگن راجع ب من

اؤم آره دقیقااا اینا چون می‌دونن ما اونطور آدم نیستیم دارن اینجوری آزارمون میدن😥همین دیشب بهش گفتم ...

مثل خودمی. منم این حرف ها رو میگم، می‌خنده. خیالش راحته ازم. بعد سعی میکنم حسادتشو برانگیخته کنم، تابلو میشم. زود می‌فهمه الکی میکنم. می‌دونی اینا بیمارن، فکرمیکنن دنیا حول محور اینا می‌چرخه . واسه همین نگرانمون نمیشن. چون به جز خودشون به هیچکس دیگه ای فکرنمیکنن. با دختر وزیر هم اگه ازدواج میکردن، بازم همین عنی که هستن، بودن.

دقیقاااا ایول به این سطح از آگاهی و روحیه. باید ازت الگوبرداری کنم.

آره باباا برو برا خودت خوشگذرونی برو‌کافه رستوران نمی‌دونم هرجایی ک بهت آرامش و انگیزه زندگی کردن تنهایی رو بده برا خودت گل بخر هدیه بخر حالا اگه مسیرمون بهم نزدیک بود دوتایی می‌رفتیم کلی خوش میگذروندیم😍🫰🏻چون اینجور ک میبینم زندگیمون باهم یکیه مشکلات زندگی و... 

چجوری مواظب باشم اخه؟ راه حل میدین لطفا؟😔

نمیدونم ولی مو به مو میتونم برات توضیح بدم که چه اتفاقایی میفته 

من خودم تو شرکت از یه مرد زن دار خوشم میومد همش با هم حرف میزدیم هوای همو داشتیم حتی یه ذره سکسیشم کرده بودیم ولی دیگه پیش نرفتیم از یه جا به بعد

چون یکی از اقوام مدیریت از من خوشش اومد من با اون دوست شدم 

چند وقت بعد تو گوشیه همکارم دیدم اسم همون اقای متاهل که یه مدت خودم باهاش تیک و تاک داشتم با قلب سیوه 

جالبه بهت بگم اصلا قیافه نداره زنه حتی دندون درست حسابی اصلا موندم از تعجب به روشون نیاوردم 

بعد به سنم نیستا من ۲۵ سالمه اون اقا ۴۰ سالشه

مثل خودمی. منم این حرف ها رو میگم، می‌خنده. خیالش راحته ازم. بعد سعی میکنم حسادتشو برانگیخته کنم، تا ...

دقیقاااا ایول🤣🫰🏻

دیشب برگشته میگه میخام ی زن دیگه ام بگیرم هم تو از تنهایی در میای هم آنقدر غر نمی‌زنی ب جونم😐😒😏بعد می‌گفت ظرفارو یکی در میون میشورید ی شب تو ی شب اون منم برگشتم گفتم اولا غلط می‌کنی همچین کاری کنی بعدشم نخیر همش اون باید بشورع  گفت عع گفتم آرههههه😐🤣حالا تو دلم داشتم ب حرفش می‌خندیدم آخه کی میاد زن تو شه روانی منم ک زنت شدم دیواانه بودم ک اومدم باهات حالا واسه من دور برداشته 😏

نمیدونم ولی مو به مو میتونم برات توضیح بدم که چه اتفاقایی میفته من خودم تو شرکت از یه مرد زن دار خوش ...

بیرون هم می‌رفتین یا فقط چت؟ از چه نشانه های بفهمم اینجور چیزی هست یا نه؟ و چیکار کنم این اتفاق نیوفته؟

نمیدونم ولی مو به مو میتونم برات توضیح بدم که چه اتفاقایی میفته من خودم تو شرکت از یه مرد زن دار خوش ...

اوووه😢خب چرا وقتی می‌دونستی طرف زن داره متاهله رفتی سمتش واقعا چطوری عذاب وجدان نگرفتی همین زنای امثال شما زندگی خراب کن میشن دیگه 😓🤧خدا ریشه تونو منقرض کنه الهی ب حق همین روز عزیز آخه دختر حسابی خودت داری میگی ۲۵ سالته اون آقا ۴۰ جای پدرته اون نباید واقعا هیچ حسی بهش داشته باشی واقعاً برات متأسفم یکم رو خودت رو احساسات ارزش قائل باش تو لیاقتت بهتر از ایناس نه اینایی ک حکم پدرتو دارن 

دقیقاااا ایول🤣🫰🏻دیشب برگشته میگه میخام ی زن دیگه ام بگیرم هم تو از تنهایی در میای هم آنقدر غر نمی ...

بیمارن. شک نکن. اینا هیشکی به روشون نگاه هم نمیکنه. دختره توی شرکت اگه ج.نده یاشه،میره مخ رییس شرکت رو می‌زنه. نمیاد که مخ یه آدم حقوق بگیر و بی پول رو بزنه. 

بیرون هم می‌رفتین یا فقط چت؟ از چه نشانه های بفهمم اینجور چیزی هست یا نه؟ و چیکار کنم این اتفاق نیوف ...

اره چند بار بیرون رفتیم و‌چقدر بیرونامونو دوست داشتم هنوز برام سواله چرا یه دختر ۲۵ ساله میتونه با یه مرد ۴۰ ساله وجه مشترک داشته و دلش قنح بره اتفاقن تو چندتا از بیروناام خانمش زنگ 

زد خیلی خدا دوسم داشت که ادامه ندادم اصلا تو بیرونام با دوس پسرم که هم وضعش خوبه هم خانواده خفنی داره اینجوری بهم خوش نمیگذره

یه موردم داریم تو دفتر که زنش خیلی دوسش داشت و روش گیر بود ولی شوهرش با همکار من دوست شد و الان سه ساله باهمن