2777
2789
عنوان

به محل کار شوهرم مشکوکم

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 82 پست
بیمارن. شک نکن. اینا هیشکی به روشون نگاه هم نمیکنه. دختره توی شرکت اگه ج.نده یاشه،میره مخ رییس شرکت ...

دقیقاااا همینطوره حتی خودشونم اینو می‌دونن ولی بقول شما مریضن همش حس خودشیفتگی دارن میخوان بگن دخترا برا ما جون میدن درحالیکه اصلا اینطور نیست مثلاً اونروز برگشته میگه نه باباااا ما تو همین ی دونشم موندیم😏😒😳😐گفتم خب خوبه خودتم میدونی هیچ دختری نمیاد سمتت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره چند بار بیرون رفتیم و‌چقدر بیرونامونو دوست داشتم هنوز برام سواله چرا یه دختر ۲۵ ساله میتونه با ی ...

پس نتیجه میگیریم رو شوهر هرچقدر گیرتر باشی، بیشتر خیانت میکنن. درسته؟

و هرچقدر حس اعتماد بدی به طرف، بهت وفادار می مونه. این حرفمو تایید می‌کنی یا اصلا اینجوری نیست؟

باشه قشنگم درخواست بده

عزیزم طبقه گفته های این خانوم که با همکار متاهلش دوست بود، به یه نتیجه ای رسیدم. اما نمی‌دونم نتیجه گیریم درسته یا غلطه. دوس دارم نظر تو رو هم بدونم.

من نتیجه گرفتم هرچقدر به شوهر گیر بدیم ، بیشتر ذهنشون می‌ره سمت خیانت. اما اگه خودمونو بگیریم و به فکر خودمون باشیم، حس اعتماد میگیرن ازمون و سمت زن دیگه ای نمیرن . این حرف درسته به نظرت؟

عزیزم طبقه گفته های این خانوم که با همکار متاهلش دوست بود، به یه نتیجه ای رسیدم. اما نمی‌دونم نتیجه ...

آره درسته ولی خب من ذات رو بیشتر قبول دارم هرچی ذات ظرف کثیف باشه با این افکار ها هم نمیتونیم خودمون رو قانع کنیم ولی خب اگ طرف ذاتش خوب باشه هیچوقت سمت اینکارا نمیره هرچقدرم زنش بهش اعتماد داشته باشه یا شکاک باشه بنظرم