2777
2789
عنوان

چکار کنم صدام خوب بشه

72 بازدید | 14 پست

۱۱ روز پیش مریض شدم ..هنوز که هنوز صدام گرفتس و سینم خس خس میکنه اما دیگه گلو درد و ابریزش بینی ندارم

و اوکیم

فقط این صدا گرفتکو چطور درست کنم

دوستم زنگ زده بود فکر میکرد خواب بودم!

بعدش زنداییم زنگ زد گفت عه مریض شدی!!

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

تخم به دم کنید بخورید چهار تخمه دم کنید بخورید 

پودر روتارین بخرید بریزید تو آبجوش بخورید

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تخم به دم کنید بخورید چهار تخمه دم کنید بخورید پودر روتارین بخرید بریزید تو آبجوش بخورید

ممنونم 

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

سلام عزیزم منم اینطوری بودم رفتم دکترحلق وبینی گفت حساسیت داشتی سرماخوردی صدات گرفته شربت وقرص دادشب ...

سلام 

چقدر خوبب

اخه من دیگه فقط صدام گرفته خوب شدم ولی

قرص مونتولوکاست 10میلی گرمی شب موقع خواب یک عددجویدنی سربت گیاهی داده ظهربعدغذاشب موقع خواب یک قاشق

اها باشه

چند روز ادامش بدم

ممنونم

عسل +آبلیمو+ آبجوش بنوشید

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

من شب اول خوب شدم برای من یشربت گفت تموم کن قرصم شبی یدونه سه پاکته گفت حساسیتت خوب بشه

اها ممنون گلم