2777
2789
عنوان

خدایا خواهشا خودتو جای ما بذار

290 بازدید | 32 پست

اومدیم این دنیا نمیدونیم برای چی اومدیم،،،میگن امتحانه،،،خب دورت بگردم خداجون دوران بچگی نمیفهمیم،دوران نوجوانی رویاپردازی میکنیم،جوانی همش حسرت و درگیر مسائل عشقی هستیم و چندین بار پنچر میشیم تا میانسالی که به خودمون میایم و میفهمیم دنیا دست کیه و باید چیکار کنیم دیر شده و .....ناامیدی،،،،درد و مریضی و نکیر و منکر و فشار قبر و اتیشی که منتظرمونه ،،،،دلم برای انسان بودنم میسوزه کاش منم یه حیوان خلق میشدم نه انسان

موافقم

کاش اصن خلق نمیشدیم 

چکاری بود آخه

مخصوصا تو ایران 

شانس نداریم ی بند انگشت اونطرف تر میفتادیم تو نقشه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش منم حیوان بودم منن چن روزهه دارم میگم بیا پایین ببین ج دردی داریم میکشیم😭😭

هر چند توی این دنیای لعنتی، حیوانات هم روزگار خوبی ندارن

بعضی اَنسان ها، ازار و اذیت شون میکنن

بیصدا جان میدهیم در هیاهوی ارزوهایمان🖤

هر چی باشه فشار قبر و برزخ و اتیش جهنم منتظرشون نیست

هرچند

هرکس نرفته اون دنیا و برگرده، ببینه اصلا اون دنیایی وجود داره یا نه؟

اگه وجود داره، اصلا چجوری هست..........

هرچندهرکس نرفته اون دنیا و برگرده، ببینه اصلا اون دنیایی وجود داره یا نه؟اگه وجود داره، اصلا چجوری ه ...

مگه این برنامه زندگی پس از مرگ نیست میگن رفتیم وحشتاکه اون دنیا

مگه این برنامه زندگی پس از مرگ نیست میگن رفتیم وحشتاکه اون دنیا

کی میتونه صحت حرفاشونو تایید کنه؟

من به جایی رسیدم نه چیزی رو میپذیرم صد در صد

نه میتونم چیزی رو رد کنم صد در صد

درحالتی هستم که واقعا نمیدونم..

مشکل دنیا اینه که بعد از مدت ها میفهمی نباید سر یه سری چیزا غصه میخوردیاما افسوسدیگه دیر میشه..

دقیقا مشکل من همینه همه وجودم حسرته چرا الکی خیلی چیزارو برای خودم بزرگ کردم و غصه خوردم

دقیقا مشکل من همینه همه وجودم حسرته چرا الکی خیلی چیزارو برای خودم بزرگ کردم و غصه خوردم

زمانی اینو میفهمی که دیگه دیر شده و روزای جوونی ات همه رفته

و شدی پر از مریضی های جسمی و روحی

جوونی دیگه برنمیگرده

سلامتی دیگه برنمیگرده