2777
2789
عنوان

به محل کار شوهرم مشکوکم

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 82 پست
شرکتای خصوصی همینجوری ... عادت میکنی ... لزومن اگر باهم میخندن ارتباط خاصی ندارن

نه همه ی شرکتا همسر منم شرکت خصوصی همین چند وقت پیش یکی از همکاراش مشروب برده بود شیفت شب بخوره فهمیدن پرتش کردن بیرون

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
😍واقعا؟ چجوری گزارش کنم؟ چه خفن بود ایده ات.

اینجوری شوهرت بیکار میشا😂😂

باید وقتی که مشروب میخورن و بفهمی

یا بدونی تو اداره مشروب جاسازی کردن‌ یا نه

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب بعدش چیکار کردی؟چیشد؟

هیچی دیگ بعدش بهش گفتم من صدات میکنم با هااا و چیه و چکار داری جوابمو میدی اونوقت اون ج...نده خانوم صدات میزنه میگی جانم☹️😒😏زد زیر حرفش گفت نه من باتو بودم تو حساس شدی منم دیگ بعد چند هفته از سرم افتاد چون خودمم شاغلم اصلا برام مهم نبود ی بارم تعریف میکرد ک فلانی زنه مطلقه رو برده خونش باهاش رابطه برقرار کرده بعد از زنه فیلم گرفته بوده آورده ب اینا نشون داده😳😐

هیچی دیگ بعدش بهش گفتم من صدات میکنم با هااا و چیه و چکار داری جوابمو میدی اونوقت اون ج...نده خانوم ...

واااا بخدا شوهر منم اینجوریه ها. همه چی رو هم میاد میگه بهم. واقعا چشونه؟ می‌خوان پیش ما جلب توجه کنن یا براشون عادیه این چیزا ؟ من که نمیفهمم

هیچی دیگ بعدش بهش گفتم من صدات میکنم با هااا و چیه و چکار داری جوابمو میدی اونوقت اون ج...نده خانوم ...

من مثلا اون لحظه با خودم میگم این که این چیزای بد رو پیشم تعریف میکنه، ببین چه چیزای بدتری تجربه کرده که خبر ندارم از اونا

واااا بخدا شوهر منم اینجوریه ها. همه چی رو هم میاد میگه بهم. واقعا چشونه؟ می‌خوان پیش ما جلب توجه کن ...

دقیقااا نمی‌دونم فازشون چیه از اینکار اصلا کاش بهم نیاد تعریف نکنه این چه چیزا و چون بعد اون ک فهمیدم اینجوریه آنقدر حساس شده بودم همش کنترلش میکردم ی بار ک بهش گفتم از شرکت بیا برو جای دیگه کار کن گفت نه نمیشه و فلان😐دیگه بعد چند هفته از سرم افتاد چون شوهرم هرجوری هم باشه اهل خیانت کردن نیست و مطمعنم ی بارم پارسال نمی‌دونم جشن چند سالگی شرکت رو جشن گرفته بودن دعوتشون کردع بودن بهترین تالار تو کرج ک زن و مرد مختلط بود بعد گفتم نمیشه منم بیام گفت نه فقط اونایی ک اونجا کار میکنن دعوتن بعد فیلم گرفته بود زنا همه لخت و پتی ☹️😥🥺🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️اصلا نگم برات گارسون خانوماش همه بی حجاب بعد شوهرم می‌گفت داشتیم با رفیقم میرقصیدیم یهو ی دختره از اونور میخاست بیاد سمتم منم رفیقم ک مجرده رو هل دادم پیش دختره ک دختره نیاد سمت من😐🤦🏻‍♀️😂دیگه راست و دروغش خدا میدونه می‌گفت ب رفیقم گفتم این کجا داره میاد بیا تو برو سمتش من متاهلم زن دارم😐🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

من مثلا اون لحظه با خودم میگم این که این چیزای بد رو پیشم تعریف میکنه، ببین چه چیزای بدتری تجربه کرد ...

وای آره دقیقاااا منم تا چند هفته همینجوری بودم جوریکه شبا فکر و خیال نمیزاشت راحت بخوابم🥺حتی ی شب کابوس دیدم ک داره بهم خیانت می‌کنه در این حد حساس شده بودم

دارم روانی میشم. سرم داره می تررررکه از درد. چند شبه نخوابیدم. کاش بمیرم فقط. سهم من از این دنیا حتی یه مرد هم نیست. حق ندارم عاشقی کنم. حق ندارم بچه دار بشم. حق ندارم زندگی کنم. حق ندارم هیچ غلطی بکنم. سهم من هیچه.پس باید بمیرم