2777
2789
عنوان

ادامه تاپیک تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 36 پست
مگه میشه نفهمی با روح و روان یه پسر سیزده ساله چیکار کردی قطعا تو نیاز به تراپیست داری که نمیفهمی با ...

اون خودش اصن انگاری براش مهم نبود انگاری بازم دیده بود از باباش اسن رفتاراروو ما خودمونم ۱۴ سالمون بود خود پسره ام گفت اصن با بابام ارتباطی ندارم ازشم خوشم نمیاد

عزیزم الهی بمیرم به اونهم تعرض کرده بود

بعید نیس به بچه هاش هم....ولی حتی به بچه هاش هم تعرض نکرده باشه ، این سه تا بچه از این و اون شنیدن حتما درمورد باباشون

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رو روح روانش تاثیر منفی میزاره حس تنفر میگیره ب پدرش یجورایی شما با گفتن این حقیقت ب حریمش تجاوز کرد ...

۱۳سال چیکار کنه بیچاره واقعا متاسفم ول نمیکنی دیگه  به خونواده خودت میگفتی نه اون که روانی بوده پدرش 

۱۳سال چیکار کنه بیچاره واقعا متاسفم ول نمیکنی دیگه به خونواده خودت میگفتی نه اون که روانی بوده پدرش

من مطمئنم خودش قبل از این چیزایی دیده از پدرش خودشم گفت از بابام بدم میاد 

من مطمئنم خودش قبل از این چیزایی دیده از پدرش خودشم گفت از بابام بدم میاد

بلخره اون باباش سالم نیست و تو از آدم روانی انتظار نداشته باش الان یادت افتاده بهشم فکر نکن برا هرکسی ممکنه پیش بیاد و عادیه تازه بقیه بیشترشم بوده تموم شد رفت پی کارش