2777
2789

سلام ۱ سالو نیمه ازدواج کردم تو یه ساختمون هستیم با خانوادش همسرم حد صمیمیت رو این میدونه که من دائم برم بالا اونا بیان همه جا باهم بریم هرلحظه هرموقع غذا تند تند بدم بالا و کلی کارای دیگه

به نظرتون منطقیه؟؟

حوصله خانوادش رو ندارم

چه برخوردی بکنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به هیچچچچ وجه صمیمی نشو همسر منم میگفت تا اینکه من فهمیدم خودمو بکشم هم عروس خانواده ام ، عزیز من به همسرت بگو میخوام تا اخر عمر روابط محترمانه بمونه و متاسفم که نمیتونم بیشتر از این از خودم مایه بزارم

صمیمی بشی روتون توی هم باز میشه همیشه اعتدال خوبه

دقیقا بعد خانواده شوهر من محبت کنی سریع سو استفاده میکنن بعد خوبی ام کنی یادشون میره زود انگار کاری نکردی یع بار نکنی میشی آدم بده

خودشم معمولیه باخانوادم ولی میگه چون توپیش خانوادمی فرق داره و فلان

بگو اتفاقا چون پیش خانوادتم باید حد و حدود رو رعایت کنم که بعدا پشیمونی به بار نیاد . از قدیم گفتن دوری و دوستی . 

اصلا صمیمی نشو وگرنه دخالتاشون شرومیشه،آفرین بهت ک تونستی فاصله رو رعایت کنی...

بگو من اینجوری راحتم.نمیخام جزئیات زندگیمو کسی بدونه و دخالت کنه، بگو دوری و دوستی، بگو من خیییلی زن خوبی بودم ک تو یه ساختمون نزدیکشون راضی شدم بیام،اگه خیییلی گیربدی بهم مجبورت میکنم خونه رو عوض کنی، اونم بعد تهدیدت ساکت میشه

نمی دونم فقط حواست باشه صمیمی شدن با دادن افسار زندگیت دست خانواده شوهرت یکی نباشه. واقعا بعضی ها ار ...

خانواده شوهر من سریع از محبت سو استفاده میکنن شوهرم اینارو نمیفهمه اون خونه نیست من اذیت میشم

دقیقا بعد خانواده شوهر من محبت کنی سریع سو استفاده میکنن بعد خوبی ام کنی یادشون میره زود انگار کاری ...

اصلا خوب نیست صمیمی شدن منم صمیمی بودم چوبشو خوردم حالا که محل نمیذارم وسنگین و رنگین شدم خیلی بهتره اونا خانواده ما نیستن