اینم یادم رفت بگم با بچه اش درارتباط بودم از ساختمون ما رفتن بعد سه چهارسال با دوستم وپسر همین آقا رفتیم بیرون منو دوستم به پسره گفتیم که بابات این کارو با ما کرده بنظرتون کارمون اشتباه بود آخه اون حسش به باباش عوض میشه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
البته الان پسرای این سنو سال الان دوست دختر دارن وفیلم سوپر میبینن
منظورم فرایند انجام کار نیس
عمق ماجرا و اتفاقات که بعد اون افتاده افکارات روانیش ک مجرب چی میشه
(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان گیاهخوار💚 intjفمینیست💜 عاشق علم ونجوم👩🏻🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه:) من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنمروزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:) this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
راسی چطوری گفتین؟ رک و پوست کنده گفتین بابات این کار رو کرده؟ یا بین حرف و تعریف و...
بین حرف وتعریف گفتیم که بابات بهمون دست درازی کرده البته دوستم گفت بهش گفت رابطه ات با بابات خوب گفت اصن باهاش ارتباطی ندارم ازش خوشم نمیاد ماهم بهش گفتبم
کاش نمیگفتید اون بچست معلوم نیست چی شه شاید حتی بشه یکی مثل پدرش به خاطر این حرفا ، کاش قبلش از یه مشاور راجب اینکه بگید یا نه میپرسیدید . گفتنتون هم اون اقا رو که به سزای اعمالش نرسوند فقط خطای پدر به پای پسر نوشته شد
گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
به نظرم بچه گناه داره بی صفتیه پدرش بوده ولی از ی طرفم دلم میگه خوب شد که فهمید چه سگی پدرشه
من میگم به بچه ای اسیب بزنی به بچه خودتم اخرش اسیب میرسه ب شکلی اما خوب ن حق اون پسر همین بابایی ن حق اسی ک اتفاق براش افتاده
(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان گیاهخوار💚 intjفمینیست💜 عاشق علم ونجوم👩🏻🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه:) من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنمروزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:) this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
ما هم یه آقا بود تو محلمون بیمار پدوفیلی بود همه هم فهمیده بودنطفلی بچه هاش یکبار لبخند این سه تا رو ...
پدوفیل ببیماری نیس
ن گرایش ن بیماری
اینا کثافت بیشتر نیستن