2777
2789
عنوان

مشاور پوست رایگان

102 بازدید | 20 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر

مشاوره مراقبتی پوست و مو هستم😊💙

هر مشکلی دارید بگید بهتون راهکار بدم لوازم آرایشی بهداشتی خارجی هم دارم.

کرم دستساز کاملا گیاهی و بدون ضرر درست میکنم با تضمین پرداختشم درب منزل.مشکل بگید راهکار بگیرید🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر مرغوب نبود چی

کرم دست‌ساز وغیر استاندار وبدون مجوز بنظرت مرغوبه😐

مانده به خاطرم سفر اولم حسین جانم آری میان آن دوحرم عاشقت شدم حسین جانم 🥹💚بر ثانیه ی ظهور مهدی صلوات 💚🤲
برای پرپشتی مو ولک وکک ومک صورت

برای پرپشتی مو سرم و روغن داریم خارجی هم دستساز که هردوش عالیه.میتونید از روغن رزماری قبل از رفتن به حمام استفاده کنید.برای لک و کک و مک اگه قدیمی باشه باید حتما کرم استفاده کنید و وارد روتین بشید.البته من شرکت های هرمی مثل نفیس کارنمیکنم و محصولات خارجی دارم و قیمتشون یک دهم اوناهم نیست.شما با ۳۰۰ تومن شما میتونید یه روتین عالی داشته باشید.

کرم دست‌ساز وغیر استاندار وبدون مجوز بنظرت مرغوبه😐

شما لطفا برید بیرون از تاپیک.تاپیک قبلی هم شما اومدید بیخود فک زدید.لطفا برید بیرون هرجایی که بازه نباید برید داخلش که.

اره الان خیلی گرون شده نگاه سایت کردم ۱۵۰۰ بود ؛ تو این مایه ها چه ضد افتابی رو پیشنهاد میدین؟

ضدآفتاب های وکالی،دکتر راشل اینا بهترین ضدآفتاب ها هستن‌.میتونید خریداری کنید هم از بازار هم اینترنت.خودمونم تو فروشگاه مون موجوده اگر خواستید🤗