2777
2789
عنوان

مامانم جلو بچم کتکم زد

679 بازدید | 39 پست

پسرم ۴ ماهشه عصرا مامانم زنگ میزنه بیارش اینجا. هروقتم میرم یا اخم میکنه یا بی محلی میکنه بهم . دیشب منتظر شوهرم بودم بیاد دنبالم دیدم مامانم کلشو کرده بیرون پنجره مثلا داشت تنفس میکرد انگار ثانیه شماری میکرد من برم. هوا سرده همیشه پنجره هارو میبندم بخاطر پسرم ک سرما نخوره دیشب با عصبانیت گفت پنجره رو باز کن نفسم گرفت. منم شوهرم گفت ۵ دقیقه دیگه میرسم دیدم خیلی مامانم داره بی قراری میکنه من برم پسرمو داشتم بغل میکردم برم یهو چنگ زد ب دستم یکی زد تو سر بچم بعدش افتاد ب جون من کتک میزد. بچم کپ کرده بود گریه هم نمیکرد. بچمو ازم گرفت گفت برو گمشو. شوهرم اومد شروع کردم گریه کردن. ب بابام زنگ زدم گفتم همین الان میری خونه بچمو حاضر میکنی میام میبرمش نمیخوام یک لحظه هم اونجا باشه. ساعت ۱۱ دیشب رفتیم دنبالش. پسرم تو خواب نفس عمیق با حالت ناله میکشید. بعدش بیدار شد بهم‌لبخند نمیزد فقط خیره شده بود بهم. امروز صبحم بهونه میگرفت گریه میکرد.

قبلشم‌ داشتم دنبال پرستار میگشتم برا پسرم ک فقط چند ساعت در روز جلو چشمم نگهش داره من کارامو بکنم .نمیتونم هم بدمش مامانم خودم بیام کارامو بکنم چون وقتی میرم خونشون ادا اطوار در میاره یا سرشو میگیره یا کلشو از پنجره میکنه بیرون یا پیش همه میشینه میگه من اسیر این ۲ تا شدم

دیگه هم دلم نمیخواد بچمو ببرم اونجا چون نمیخوام با کاراش بچمو مریض کنه. از دیشب دارم گریه میکنم. شوهرم گفت دیگه نمیخواد بری اونجا خودم ی فکری برمیدارم‌ ک تنها نباشی. خونه مادرشوهرمم میبرمش اسمشو امیر صدا میزنن و هزارتا مشکل دیگه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم هیچکس دلسوز تر از شما واسه بچه نیس پرستار بگیر جلو چشم خودت یا مثل همه مادرا که بچه کوچیک دارن وقتی خوابه مرتب کن خونه رو یا مهم نباشه واست وقتی همسرت میاد بده دستش مرتب کن خودت هم با بچت بخواب تو یه مادر نوزادی به خواب احتیاج داری قرار نیس همیشه خونت مرتب باشه بوی تمیزی بده 

سلام من کانال روزمرگی دارم تو ایتا خوشحال میشم همراهی کنین منو https://eitaa.com/joinchat/435946384Cb055c083cb
مشکل مامانتون چیه؟ چرا بچه رو گذاشتی موند؟ جدی زد تو سر بچه؟ اون که خیلی نرمه

کلا با همه مشکل داره. از زمین و زمان میناله. آره فک کنم‌با بچه ۴ ماهه منم مشکل پیدا کرده. وقتی نذاشتم دیگه بچمو ببینه اونجا میفهمه

کلا با همه مشکل داره. از زمین و زمان میناله. آره فک کنم‌با بچه ۴ ماهه منم مشکل پیدا کرده. وقتی نذاشت ...

اره بهتره نری .با نی نی ت خوش باشید دوتایی 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
اگه روانیه چرا بچتو میذاری پیشش؟؟؟؟ اصلا متوجه مسئولیتی که داری هستی؟؟؟ اگه به هر دلیلی توان یا وقت ...

خونواده همسرم و همسرم اصرار کردن. کار داشت ب جایی میکشید ک داشتم روم عیب میذاشتن