2777
2789
عنوان

رفتار زن دوست شوهرم با شوهرم مشکوکه یا من بد دل شدم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2467 بازدید | 72 پست

یه استاد داشتم تو دانشگاه معاونت خانواده استان بود و کلی پرونده طلاق و خیانت زیر دستش 

هر جلسه ب ما میگفت دوست و رفیق خونه تون راه ندین ۹۰درصد خیانت ها از رفت و آمد متاهلا با دوست و رفیق شونه ک راستم میگفت 

دلیلی نداره شوهرتو ب اسم صدا بزنه ی بار جدی بهش تذکر بده محرم و نامحرم هرجا رعایت نشه فاجعه ببار میاد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اوایل که خانوادش به شددددددددت اذیتم کردن جوری که تو ۵۰ روزگی بچم شیرم خشک شد خودشم اصلا حمایتم نکرد در مقابل اذیتا

فقط میگفت خودت از پسش بربیا من کاری ندارم

الانم این

کلا همیشه موضوع داره برای دعوا

همشونم تقصیر اونه

بخدا اخسته ام کرده

دلم میخواد ولش کنم اگه بچه نداشتم ولش میکردم

اخلوق بدشو خیلی دیر رو کرد وسطای بارداریم بود

بنظرم رفتارش مشکلی نداشته یعنی زنگ بزنه به تو بگه به شوهرت زنگ زدم؟😐

نه باید صبر میکرد من از سوهرم خبر بگیرم مامور چیشد بعد زنگ میزدم بهش خبر میداوم

من گفته بودم خبرت میدم چرا پاشده زنگ زده شوهرم

آخه شوهرم آدم نیست انقدررررررر دروغ ریز و درشت گفته به هیجی اعتماد ندارمبه نظرم اونم عوضیه

اخه اتفاق خاصی بینشون نیوفتاده تناس هم در حد پرسش و پاسخ در مورد موضوعی که گفتی بوده در مورد صدا کردن اسم هم ما هم وفتی با دوستامون دور همیم به اسم کوچیک و با صمیمیت همو خطاب میکنیم

آهان یکبار هم پسرش تو مهدکودک دماغش خورده بود جایی برده بودن درمانگاه زنه زنگ زده بود به شوهرم که آره شوهرم رفته شهر ری دیر میرسه خودت برسون با گریه

شوهر احمق منم‌رفته بود

اینم بگم دیروز رمز گوشیش عوض کرده میگه همه دعواهامون از اینه گوشی منو چک میکنیخب این ریگی نداره چرا ...

با اون زنه ریخته روهم طبق چیزایی که گفتی 

شوهر من با خواهرش انقدر صمیمی نیست 

این یه موردو حق میدم بهتچرا مشاور نمیرید؟ خیلی به ترمیم رابطتون کمک میکنه

رفتیم بابا البته سر اذیتای خانوادش بود

که مشاور گفت ماهی یکبار برو خونشون اینم قبول کرد 

بعد الان ماهی چند بار میگه بریم خونمون بریم بریم اصلا انگار نه انگار مشاور چی گفته

مامانش بدجور روش نفوذ داره