2777
2789
عنوان

رفتار زن دوست شوهرم با شوهرم مشکوکه یا من بد دل شدم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2473 بازدید | 72 پست
نه ریما

وای وای یه فرزانه عفریته ایی بود ببین با شوهراشون همکار بودن فکر کن به مرده میگفت وای این بوگندو طلا نخر این زنت بوی جیش میده وای ترو خدا نزار کار کنن باهم توچرا بری ؟؟؟ بمون و بسوزونشون شوهرتو نجات بده با دعوا نه یه بار اومدن خونتون بگو دعا پیدا کردم نمی‌دونم ولی بترس

خب به لحاظ ظاهر کدومشون بهتره؟؟میخوام بدونم آیا احتمال داره اون خانم به همسر شما فکر کنه یانه

شوهرش اصلا براش شوهر خوبی نیست همش پشت خانوادشه، پولشو خرج اونا میکنه

ماشین گرون لاماری خریده فک کنم دختر تور کنه

وگرنه پولو میزاشت خونه خوب رهن میکرد نه ۴۰ متری تو ساختمون ۳۰ ساله

شوهر من پول جمع کنه خونه داره ماشینای هر دو ۲۰۶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرش اصلا براش شوهر خوبی نیست همش پشت خانوادشه، پولشو خرج اونا میکنهماشین گرون لاماری خریده فک کنم ...

خیلی واضح ورک  دم این خانم رو از زندگیت قطع کن

برات مهم نباشه ناراحتی پیش میاد ،زندگیت شوخی نیست شل باشی نمیتونی جمعش کنی

راهش بایدپیدا کنی

وای خدا چه شبا تا صبح با دل شکسته گریه نکردم به خاطر کاراش بی مهریاش دروغاش اذیتای خانوادش

روزای سختی که تنها بودم

بخدا حق من با این نیت و ذات‌پاک این نیست

خیلی واضح ورک دم این خانم رو از زندگیت قطع کنبرات مهم نباشه ناراحتی پیش میاد ،زندگیت شوخی نیست شل ب ...

میدونی چیه کرم از شوهر منه،

هر روز یه مساله ایجاد میکنه واسه دعوا

هر هفته یه دعوا داریم بعد میگه تو با من دعوا میکنی

دارم فکر میکنم بخدا ارزشش نداره جونیم از دست رفت

هرکاری میتونی بکن زندگیت و نجات بده کم کم شوهرت میاد تو دستت وای شوهر من با اون دوتا نخاله میگشت اخلاقش عین سگ شده بود لباس پوشیدنش عین مردای عوضی گفتم یا پولتو میگیری میای بیرون یا به زنه فلانی همه چیو میگم

میدونی چیه کرم از شوهر منه،هر روز یه مساله ایجاد میکنه واسه دعواهر هفته یه دعوا داریم بعد میگه تو با ...

دعوا باهاش نکنن دعوا اون مرد و دور میکنه از تو با درایت و سیاست حیف زندگیت نیست این همه زحمت کشیدی 

دعوا باهاش نکنن دعوا اون مرد و دور میکنه از تو با درایت و سیاست حیف زندگیت نیست این همه زحمت کشیدی

مگه میشه آدم صبرش حدی داره

بخدا ۲سال باهاش دعوا نکردم با اینکه خانوادش و خودش جرم دادن با نگاه حرف کاراشون

الان تموم شدم

بخصوص که سر زایمان انقدررررر حرصم دادن ۵۰ روزگی شیرم خشک شد

اون اویل مخل کارش عوض شده بود آدرس محل کارش نمیداد منم یه جوری پیدا کردم چیکار میکرد میگفت نیایی

حلقه نمینداخت

استوری نمیزاشت

همه چیش بوی مجر میداد

نی نی سایت کلا همه رو به هم مشکوک میکنه .زیاد سخت نگیر یازده سال رفاقت و صمیمیت کافیه که این رفتارها رو نشون بدن .خودت با شکاکی بیشتر اذیت میشی.ارتباط کمتر باشه احترام جای خود