بعدشم ببین که خودش همون شهید رئیسیو تا کجا فحشای ناموسی داد و گفت به بهانه ی مجووز دادن ازم سواستفاد ...
ب تو بگن بیا تبلیغ مارو کن چهارنفر بهمون رای بده اونموقع ۴ ملیون فالور داشت بیارن بشوننت کنار یه آخوند مصاحبه پخش کنن بعد ک رییس جمهور شد بگن مااینو اصلا نمیشناختیم چه حسی بهت دس میده؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اینکه مشکل روانی داره کاملا درسته منکرشم نیستیم.ولی طبق گفته های خودش توی لایوش ( اگر الان بخوام توض ...
جالبه یه ادم روانی مادریو که با رخت شستن اموراتشو میگذرونده نه با هرزگی اینجوری هرزه خطاب میکنی.بعد کسی که کلی ازش فیلمو ویس و عکس هست که تجاوز میکرده دخترارو گول میزده.تو لایواش تشویق به استفاده از مواد و...میکرد.زنارو همیشه جن ده خطاب میکرد میگی اخبار زرد
آره اون موقع ها خوب بود ولی بعدش شخصیت اصلیشو رو کرد
چون هرکاری کرد که اجازه بدن یبار کنسرت بزاره. الان به ارمین زارعی چطوری مجوز دادن ب اون نمیتونستن بدن؟ یا بحث نخاستن بود؟ اونموقعا ک تتو نداشت آدم بود. مثل ارمین زارعی با دخترا هم موزیک ویدیو نداده بود