2777
2789
بعدشم ببین که خودش همون شهید رئیسیو تا کجا فحشای ناموسی داد و گفت به بهانه ی مجووز دادن ازم سواستفاد ...

ب تو بگن بیا تبلیغ مارو کن چهارنفر بهمون رای بده اونموقع ۴ ملیون فالور داشت بیارن بشوننت کنار یه آخوند مصاحبه پخش کنن بعد ک رییس جمهور شد بگن مااینو اصلا نمیشناختیم چه حسی بهت دس میده؟

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اهنگ مثل شیر رو تقدیم کرده بود ب همه زنای ایرانی. اونموقعا ک انقد حرصیش نکرده بودن. پیشنهاد میکنم بر ...

آره اون موقع ها خوب بود ولی بعدش شخصیت اصلیشو رو کرد

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

اینکه مشکل روانی داره کاملا درسته منکرشم نیستیم.ولی طبق گفته های خودش توی لایوش ( اگر الان بخوام توض ...

جالبه یه ادم روانی مادریو که با رخت شستن اموراتشو میگذرونده نه با هرزگی اینجوری هرزه خطاب میکنی.بعد کسی که کلی ازش فیلمو ویس و عکس هست که تجاوز میکرده دخترارو گول میزده.تو لایواش تشویق به استفاده از مواد و...میکرد.زنارو همیشه جن ده خطاب میکرد میگی اخبار زرد

جالبیا

الان قصدت چیه؟تخریب یا حمایت؟😂😐متوجه نشدم

خب بعضی خواننده ها سیاست دارن این نداره آقا نداشت 

حرفای دل بقیه رو تو اهنگاش میگفت

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

اون تعادل روانی نداره چرا باید آهنگای یه مریضو گوش بدم؟وقتی عقایدش رو قبول ندارم..یه ضد زن حال به هم ...

نظری ندارم

هرجور مایلی.

منطق من اینطور نمیگه که عقایدش نادرسته

البته قطعا منم با ضدزن بودن موافق نیستم ولی چیزی رو تا به چشم نبینم باور نمیکنم.

الخصوص برای افراد محبوب که هرروز  یه جور پشتشون صفحه میچینن

ب تو بگن بیا تبلیغ مارو کن چهارنفر بهمون رای بده اونموقع ۴ ملیون فالور داشت بیارن بشوننت کنار یه آخو ...

من به حسش کار ندارم

گفتم خودش گفت دنبال مجوز بودم که رفتم سمت آخوندا

از سر وطن پرستی نبود.دنبال مجوز بود

😂😂😂عزیزم پیشنهاد میکنم یکم سطح مطالعتو ببری بالا و بفهمی بیماری روانی چیز عجیب و فضایی ای نیست و ...

من منظورم بیمار روانی بودش... آدم روانی نباشه با امثال شما حرف بزنه روانی میشه

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

ضد زن بودنشو کجا دیدی ؟اینهمه ضد زن داریم توو مملکتچرا اونا انقدر منفور واقع نشدن؟و اینکه شما از کجا ...

والا من هرکی ببینم ضد زنه کاملا از نظرم منفوره ، بگذریم خیلی از توئیتاش هنوز هس چه فحاشی هایی که به زنای ایرانی نکرد

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

واقعا به تتلو ظلم شد. برا شهدا خوند برا ایران مادر انرژی اتمی اهنگ جام جهانی همه اونموقع میگفتن تتلو ...

کاش میشد یجورییییی کامنتتو پین کنم اینایی که میان نظرات چرت و منفی میدن بخونن کامنتتو

حق مینوازی

حقققق

توچطور طرفدارشی این اهنگشو بلد نیستی😂

اونجورررر طرفداری که همه اهنگاشو گوش داده باشم نیستم

انقدر روی یشری اهنگاش قفلم دیگه وقتتتت ندارم برم سمت اهنگای دیگش😂😂😂😭فعلا درگیرِ اهنگ ِ گردن من نندازشم

آره اون موقع ها خوب بود ولی بعدش شخصیت اصلیشو رو کرد

چون هرکاری کرد که اجازه بدن یبار کنسرت بزاره. الان به ارمین زارعی چطوری مجوز دادن ب اون نمیتونستن بدن؟ یا بحث نخاستن بود؟ اونموقعا ک تتو نداشت آدم بود. مثل ارمین زارعی با دخترا هم موزیک ویدیو نداده بود

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱