2777
2789

خانوما من از وقتی پریود شدم دیگه پاک نشدم الان دوهفته س با پریودم که خونریزی دارم سماق و سویق عدس و آب انار و ...خوردم ولی انگار نه انگار شماها چیکار کردین خونریزیتون قطع شده البته بدون قرص و دارو شیمیایی؟ 

سه روز پیش سونو دادم گفت دهانه ی رحمت پولیپ ۳ سانتی هست 😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رحم بزرگتر از حد نرمال هست ضخامت هم دارم

از دکترا ناامید شدم توی تاپیک هام هست

اخرین بار دکتر ازم پول گرفت برد اتاق عمل و جراحی نکرد

سماق رومی

اب ه‌ویج داخلش نشاسته میریزم

سویق عدس

با اینا گذران میکنم

منم یبار اینجوری شدم

اصلا بند نمیومد 

آخرش رفتم دکتر زنان تا معاینه کرد گفت پلیپ هست

ب دستارش گفت یه شیشه و پنس بده و سریع در اواردش 

حتی من داشتم فکر میکردم پلیپ چیه ک سریع یه چی مث گوشت اضافه کشید بیرون دیگه قطع شد خونریزی

بعدم بردمش پاتولوژی و هیچی هم نبود

چرا دکتر درش نیاوارد واسه تورو؟؟؟

عزیزم پولیپ با این چیزا رفع نمیشه! باید بری یه دکتر خوب، اگه با درمان دارویی رفع بشه دکتر بهت دارو‌میده اگه رفع نشه باید پولیپ را دربیاری و برای ضخامت کورتاژ کنی، البته همه ی اینا بسته به نظر دکترت هست، که بعضی مواقع نیاز به عمل نیست اگه هم ورودی رحم باشه سرپایی درمیاره.

برای اینکع زودتر خوب شی از دست این خونریزی ها و ... خودت را گرفتار داروهای گیاهی نکن، پیش دو تا دکتر خوب برو، چون بعضی مواقع نظرات فرق میکنه.

خونریزیم عین آب رقیق نیست معذرت می‌خوام میرم دستشویی ترشح کشدار خونی هست مثل ترشحات تخمک گذاری اونجوری لزج هست ...حالا نمی‌دونم بخاطر این چیزایی که خوردم اینطور شده یا چی 

دکتر به منم گفت عمل ولی من میترسم شما خونریزی هم دارین؟

عزیزم الان دستم بنده اگر خواستی درخواست بده بعدن توی خصوصی حرف بزنیم

فقط دوتا توصیه دارم به هیچ وجه قرص هورمونی نخور

من دفاستون خوردم توده سینه گرفتم

دوم از اون امپولهایی قطع خونریزی هم نزن دیفرلین و ..

رحم بزرگتر از حد نرمال هست ضخامت هم دارماز دکترا ناامید شدم توی تاپیک هام هستاخرین بار دکتر ازم پول ...

ولی عزیزم کمخونی نگرفتین؟ دیگه جونی برا آدم نمی‌مونه که 

گیاه دم اسب هم یه دکتر طب سنتی گفت خوبه امروز خریدم یه لیوان خوردم فعلا که تاثیری نزاشته شمام یه امتحان بکن

منم یبار اینجوری شدماصلا بند نمیومد آخرش رفتم دکتر زنان تا معاینه کرد گفت پلیپ هستب دستارش گفت یه شی ...

وای درد نداشت ؟؟ راستش من معاینه نشدم چون خونریزی داشتم معذب بودم رفتم سونو دادم اونجا گفت پولیپ هست و اتفاقا گفت با معاینه هم میشه برداشت ولی من میترسم راستش