2777
2789

نیومدم تعریف کنم مشکلم یچیز دیگس

من خوشکلم خوبم به استایلم میرسم فوق العادهههه 

همه چی خیلی خوبه اما یجای کوچیک زندگی میکنم 

که انگار شانس ازدواج خوب ندارم اصلا ازدواجی که دوس داشته باشم 

از ۱۷ سالگی خاستگار دارم اما ذهنیتی که من دارم کجا اونا کجا 

فقط از ی دختر بچه آوردن و کار خونه میخان من اینجوری نیستم 

همه چی خیلی سختمه 

عقایدم فرق میکنه ذهنیتم فرق میکنه 

یجوری هم شده دیگ همه اونایی که منو میشناسن میگن این ازدواج نمیکنه 🙄

مشکلم همه چیه از بیرون که  نگام میکنن خیلی خر پول بنظر میرسم( مثلا دوستای ابجیم یا دوستای دوستام یا دوس پسراشون شوهراشون)

خودشون میان میگن فلانی بهم گفته چقدر خوشکله و باکلاسه خیلی پولداره ؟ 

در صورتی  که نیستمممم 

اصلا اداشو در نمیارما 

خودمم نمیخام اینجوری فکر کنن درموردم اما همیشهههه میگن 

البته اینم بگم بدون اینکه من با کسی برخورد‌کنم میگن بد اخلاقه 🙄

واقعا نمیدونم حکمت متولد شدن من اینجا چی بود و خستم خیلی 

مامانم همش فشار میاره شوهر کن بسه دیگ اما هیشکی هیشکی اون نیست ک من میخام 

دنبال پولدار هم نیستم فقط میخام ذهنیتش مثل خودم باشه با کمی قیافه😬

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب دانشگاه نمیری ؟ اونجا شاید کیس مناسب پیدا کنی

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

عزیرم شما فقط باید درس بخونی شاغل باشی 

غم تَحل زمونه وسته بارم *نصیب کس نبووه حال زارم *دلم چی اَوورِ تنگه دم پسینه *که افتونه گره سا ونده حالُم*** تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

فک کنم کاریزماتیک

آفرین

ولی اینو بدون اگه یه پسر خوب اومد که خسیس نیست و اخلاقای اوکیه و تو بشینی خونه داری و بچه داری کنی و گاهی ام مسافرت بریو در حد نیاز لباس و خوراکم خوب باشه همین ینی خوشبختی دنبال چی میگردی

یکی از دوستامون

3 تا دختر مجرد داشت

خونه نقلی خوشگلش رو فروخت و رفت بالاشهر اجاره کرد تا بتونه موقعیت اجتماعی بهتری دختراش دیده بشن

10 سال گذشت

دختر بزرگش توی 40 سالگی با پسردایی پدرش ازدواج کرد

و اون پدرومادر آواره اجاره نشینی

یکی از دوستامون3 تا دختر مجرد داشتخونه نقلی خوشگلش رو فروخت و رفت بالاشهر اجاره کرد تا بتونه موقعیت ...

ما قرار نیست جایی بریم من خودم کمک خرج مامان و بابامم هستم ولییی وقتی میبنم میشنوم همه درموردم یجوری حرف میزنن که انگار من  دنبال شاخ غولم ناراحت میشم