2777
2789
عنوان

شرکت نفیس و بازریاب های کنه اش

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 67 پست
من معلم هستم مدرسه هم میان هفته پیش یه دختر خانم اومد ازش خرید کردیمخب چه اشکالی داره طفلی ها دنبال ...

شرکت هرمی اصلا خوب نیست.کلی آدم فحش میدن و نفرین میکنن.ارزش نداره.اینایی که زیرمجموعه میگیرن هرمیه.

چیز خوب بفروشن .نه این آت و اشغالای بدرد نخور و به شدت گرون

اره خیلیم گرونن 

خانمه دیروز میگفت جوشهای تو از کبد چربه بیا برات چای نمیدونم چی بدم 😐😐جالبه که کبد چربو با ازمایش هم درست تشخیص نمیدن و باید اسکن و سونو بدی ..این خانم با نگاه به من فهمید کبد چرب دارم 🤣🤣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لعنت بهشون به زور دارن به مردم میفروشن

شما اول کینه و نفرت درون خودت رو درست کن مشکل از خودته عزیزم با خشمی که درونت داری فقط خودتو مریض میکنی اونا چیزیشون نمیشه 

هیچکس نمیتونه بزور به کسی چیزی بفروشه هر کسی با اراده و اختیار خودش می‌خره شما وقتی قدرت نه گفتن نداری مشکل خودته نه بقیه

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

شما اول کینه و نفرت درون خودت رو درست کن مشکل از خودته عزیزم با خشمی که درونت داری فقط خودتو مریض می ...

نکنه شما هم از نفیسی 😁😁😁

بله من هر وقت پای بازی با سلامتی خودم یا دیگران بیاد وسط  خشمگین میشم...

فک و فراوونن متنفرم ازشون یه مشت منفعت طلب که فک میکنن با این ات و اشغالا و کلاه سر مردم گذاشتن پولد ...

دقیقا درست میفرمایید،یکی از فامیل های نزدیک ما تو شرکت نفیس است یه بسته بيسکوئيت داده به مامانم به خدا وندی خدا به ۱میلیون مامانم هم قیمتش را روش نخونده اومده خونه استفاده کرده گفته این ۱میلیون است و کلی جنس آت و آشغال خدا تومن،الانم پیام داده بیا برای روز مرد عطر و ادکلن ببر رد بوی یکماهه داره و....

شما اول کینه و نفرت درون خودت رو درست کن مشکل از خودته عزیزم با خشمی که درونت داری فقط خودتو مریض می ...

اینقدر پیله میشن که آدم خجالت میکشه و تو حالت بد قرار میگیره ،بابا جمع کنند این بند وبساط کلاهبرداری را

دقیقا درست میفرمایید،یکی از فامیل های نزدیک ما تو شرکت نفیس است یه بسته بيسکوئيت داده به مامانم به خ ...

میبینی چقدر منفعت طلبن ففط به فکر جیبشونن

اصلا نمیگن طرف هم داره به یه امیدی اینارو میخره خدا رو خوش نمیاد از چیزی که مطمئن نیستم انقدر تبلیغشو کنم

در ضمن من تا حالا چیزی از اینا نخریدم 

فقط خواستم حتی شده یه نفرو هم آگاه کنم

اینا شرکتهای هرمین کارشون از بیخ و بن مشکل داره

حالا خرید که هیچی...همسایه ی ما اصرار فراوون بیا زیر مجموعه ی من بشو با هم پولدار بشیم و فلان.منم گف ...

دقیقا هر هفته زنگ میزنه بیا زیر مجموعه من بشو کلی درآمد داره هربار بهش یه چیز میگم از رو که نمیره،آه آه بدم میاد از این شرکت های هرمی مثل بیز،نفیس،پنبه ریز کاش جمع میشد

دقیقا هر هفته زنگ میزنه بیا زیر مجموعه من بشو کلی درآمد داره هربار بهش یه چیز میگم از رو که نمیره،آه ...

کلا بگو نمیخوام 

الکی بگو ده یال پیش بیز بودم دیگ نمیخوام وقتمو تلف کنم 

جالبه تو اموزشش هاشون بهشون یاد میدن پیگیر باشید تا طرف بیاد زیرمجموعه بشه

یه نفر میخواست منو ببره توی این شرکت عضو بشم.اولش زیاد درموردش نمیدونستم رفتم تحقیق کردم خدا رحم کرد ...

اتفاقا به منم پیشنهاد کردن رفتم یه جلسه برام گذاشتن خودمم رفتم تحقیق کردم ولی اصلا هرمی نیست 

دقیقا هر هفته زنگ میزنه بیا زیر مجموعه من بشو کلی درآمد داره هربار بهش یه چیز میگم از رو که نمیره،آه ...

اگه یه محصولی خوب باشه راه خودشو پیدا میکنه نیاز به تبلیغ و هرمی کار کردن نیست...

من خودم استفاده نکردم ولی  تحقیق کردم اکثرا ناراضی ،، خیلیم گرونن