2777
2789
ضد زن؟اینهمه زنارو تشویق کرد به ورزش کردن به اینکه به خودشون برسن به اینکه وسیله مردا نباشنحالا از س ...

آره ضد زنه خیلیم ضد زنه اون کاراشم ادا هس

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضد زن؟اینهمه زنارو تشویق کرد به ورزش کردن به اینکه به خودشون برسن به اینکه وسیله مردا نباشنحالا از س ...

آره ضد زنه خیلیم ضد زنه اون کاراشم ادا هس

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

از یه بیمار روانی چه توقعی داری ؟بیمارای روانی اکثرشون توسط بقیه روانی شدن البته پس زمینشم داشتن که ...

بیمار روانی رو خوب اومدی ..هرچی شده خودش خواسته

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

شما نمیخوای قبول کنی چنتاشو که شنیدم از فحشاش خجالت کشیدم

خب قربون شکلت مثلا من از شلوار زاپ دار خوشم میاد شما نمیاد من اعلام میکنم دوست دارم شما میگی دوست ندارم این یعنی نظرت سلیقت با من متفاوت هست من که نمیتونم چیزی بهت تحمیل کنم 

سلیقه منه تعداد زیادی از موزیک هاش واقعاً دوست دارم 

خب شما اهنگای بدون فحششو گوش بدهاینهمه اهنگای مثبتانرژی مثبتاینهمه برا ایران خوندبرا انرژی اتمی خوند ...

اون تعادل روانی نداره چرا باید آهنگای یه مریضو گوش بدم؟

وقتی عقایدش رو قبول ندارم..

یه ضد زن حال به هم زن

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

واقعا به تتلو ظلم شد. برا شهدا خوند برا ایران مادر انرژی اتمی اهنگ جام جهانی همه اونموقع میگفتن تتلو دستمال کش نظامه. بهش بدو بیراه میگفتن. خودشون برنامه گذاشتن ک بره رییسی رو ببینه بعدش گفتن ما اینو نمیشناختیم. اجازه دادن بره روی ناو بخونه بعد کسی گردن نگرفتش. پاسپورتشو سوراخ کردن کلی چیزای دیگه که تا صبح بگم کمه. ولی الان بگی فلانی اهنگ ایرانشو گوش دادی میگه نه ولی بگی اون اهنگی که به فلان مسئول فحش داده شنیدی میگه اره خیلی بی ادبه!!!

چون خودمون این چیزارو بزرگ میکنیم و گوش میدیم و ترند میکنیم واس همین کسی بخاد ب یجای بالاتری برسه باید اینطوری دیده شه.

شایدم داشته حرص چندین سالشو خالی میکرده

ولی اخرشم خودش برگشت ایران. گفت ب خارجیا نمیرسه از من مفت بری کنن

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱