2777
2789
عنوان

این چه بلایی بود سر زندگیم اومد

364 بازدید | 18 پست

شوهرم بچه دار نمیشه و هیچ راهی ندارم 

خودم شب و روزم شده گریه و دارم عذاب میکشم 

نمی‌دونم شاید با طلاق گرفتن یکم گریه زاری کنم بعدش آروم شم 

شوهرمو خیلی دوست دارم ولی نمیتونم بدون بچه زندگی کنم 

دلم شکسته با خدا قهرم 

💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یک لحظه فکر کن اگز جاتون باهم عوض میشد از شوهرت چه انتظاری داشتی 

اگر ازش طلاق بگیری میتونی بعدش ازدواج خوبی با مرد بهتر از شوهرت داشته باشی و اون مرد رو دوس داشته باشی 

شرایط جامعه ما خیلی مزخرفه مرد هر مشکلی که داشته باشه بازم میتونه ازدواج خوبی کنه حتی میبینی گاهی دختر مجرد میاد زن دوم میشه یا زن مرد بچه دار میشه ولی واسه زن اینطوری نیست متاسفانه 

یکی رو میشناسم بهشون گفته بودن اسپرم نداره شوهرش و اینا 

و دکتر کلا نا امیدشون کرده بود

ولی خانم رفت دنبال درمان و با میکرو الان یه بچه دارن بعد چهار سال تلاش و رفتن تو مراکز ناباروری

اسپرم رو با جراحی از بیضش برداشته بودن

خیلی وقته قانونیه وقتی قانونی باشه مشکل شرعی رو هم حل کردن

بله مشکل شرعی رو اینجور حل کردن که صیغه طلاق خونده بشه بین اهدا کننده و خانم عقد غیابی بخون دوباره طلاق گذراندن عده دوباره عقد با همسر اصلی بواسطه شغلم دیدم مواردی که بعد یه مدت مرد بچه رو نخواسته و زده زیر همه چی درسته قانون میگه بچه مال توئه ولی یه سری شبهات شرعی درمورد ارث وجود داره که خیلیا از همین شبهات سواستفاده میکنن درکل به دردسرش نمیارزه راه های آسون تری واسه بچه دارشدن هست