من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
یک لحظه فکر کن اگز جاتون باهم عوض میشد از شوهرت چه انتظاری داشتی
اگر ازش طلاق بگیری میتونی بعدش ازدواج خوبی با مرد بهتر از شوهرت داشته باشی و اون مرد رو دوس داشته باشی
شرایط جامعه ما خیلی مزخرفه مرد هر مشکلی که داشته باشه بازم میتونه ازدواج خوبی کنه حتی میبینی گاهی دختر مجرد میاد زن دوم میشه یا زن مرد بچه دار میشه ولی واسه زن اینطوری نیست متاسفانه
خیلی وقته قانونیه وقتی قانونی باشه مشکل شرعی رو هم حل کردن
بله مشکل شرعی رو اینجور حل کردن که صیغه طلاق خونده بشه بین اهدا کننده و خانم عقد غیابی بخون دوباره طلاق گذراندن عده دوباره عقد با همسر اصلی بواسطه شغلم دیدم مواردی که بعد یه مدت مرد بچه رو نخواسته و زده زیر همه چی درسته قانون میگه بچه مال توئه ولی یه سری شبهات شرعی درمورد ارث وجود داره که خیلیا از همین شبهات سواستفاده میکنن درکل به دردسرش نمیارزه راه های آسون تری واسه بچه دارشدن هست