2777
2789
جدا فکر میکنین کسی که کل بدنشو تتو زده صرفا بخاطر سلیقش بوده و هیچ مشکل روانی ای پشتش نبوده؟ تتو در ...

تو روانی ک راجب بدن بقیه اظهار نظر میکنی

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

ضد زن؟اینهمه زنارو تشویق کرد به ورزش کردن به اینکه به خودشون برسن به اینکه وسیله مردا نباشنحالا از س ...

آخییی از سر جوونی!

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدا فکر میکنین کسی که کل بدنشو تتو زده صرفا بخاطر سلیقش بوده و هیچ مشکل روانی ای پشتش نبوده؟ تتو در ...

حالا کی علاقه ی کورکورانه داره اینجا؟ منم این علاقه ی تعصبس و کورکورانه رو تایید نمیکنم

ولی از روی ظاهر ام قضاوت نکنیم دیگه؟ کسی که کل بدنش به قول شما از سر عقده ی روانی صرفا تتوعه حتما و قطعا  چندش نیست.

فحاشیشم منکرش نمیشم اونم از سر روانی بودنشه

ولی حرفای حقش ، صدای معرکه و بی نقصش ، یسری کارای انسان دوستانش ، اونارم نبینیم ؟ اون زمان که ایران بودو سنگ تموم گذاشت برای کشورش با اهنگاشو نبینیم؟ ملاقاتش با شهید رییسی و حرفاش ، خوندن روی ناوجماران ، انرژی اتمی ، اینارو نبینیم؟

نه چطور؟شما بد دهن بودنو چطور معنی میکنی؟ همون فحاشی منظورت نیست مگه؟

کسی که به مادرش فحش میده رو دیگه بددهن نمیگن

حتی یه شمایی که طرفدارای هم فحش میده

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

هرچیزی که به مجازی مربوط باشه اخبار زرده.

جالبه یارو تو پیجش راجبه تجاوز به بچه ی ۷ ساله زر زر میکرد که باید حجابشو رعایت میکرد و مردمو به گناه نمینداخت بعد میگی اخبار زرد؟به کسایی به شما میگن مرید،طرف هرغلطی میکنه بازم توجیه میکنید چون چشم و گوشتون بسته شده

صداش قشنگه اهنگاشو خودش میگه هنرمند خوبیه

ولی خیلی انسان خیلی لجنیه با تفکرات سمی کسی که مادر خودشو کلییی فحش ناموسی بده تکلیفش مشخص هست یه مریضه تمام عیاره حالا دلیلش کودکیشه هرچیه با اون کار ندارم

اتفاقا دیدم هر چی هست مادرشه میگی منطق منطق خودت کجا رفته؟دعواشون باید بین خودشون میموند اگه غیرت دا ...

اینکه مشکل روانی داره کاملا درسته منکرشم نیستیم.

ولی طبق گفته های خودش توی لایوش ( اگر الان بخوام توضیح بدم طولانی میشه ) بنظرم اصلا اون مادر اسمش مادر نیست.

یه هرزه ی به تمام معناست.

و اون کاملا دیگه بُریده از همچین مادری..

فحش و فحاشیشم به مادرش برا همینه.

کسی که دیگه کسی رو به عنوان مادرش قبول نداره غیرت به خرج بده که چی..

دنبال نظرمو تغییرِ نظر.

وقتی بین دو گروه رای گیری میشه

کسی انتخاب میکنه که هیچ کدومو‌ نمیشناسه 

میدونی چرا ؟ چون تعصب خیلی رو دیدگاه تاثیر داره 

وقتی تعصبتو‌ به عنوان یه طرفدار رها کردی میتونی سعی کنی نظر ما رو تغییر بدی 

گوجه سبز میقولی هستم کاراگاه نی نی سایت 😎😁 یک عدد کیدرامری 😍🧡
حالا کی علاقه ی کورکورانه داره اینجا؟ منم این علاقه ی تعصبس و کورکورانه رو تایید نمیکنمولی از روی ظا ...

بعدشم ببین که خودش همون شهید رئیسیو تا کجا فحشای ناموسی داد و گفت به بهانه ی مجووز دادن ازم سواستفاده کردن اخرم ولم کردن

همه ی اونکارا به خاطر مجوز بود خوبه خودش با زبون خودش گفته چجور طرفداری هستی اونارو نمیبینی؟؟

تو روانی ک راجب بدن بقیه اظهار نظر میکنی

😂😂😂

عزیزم پیشنهاد میکنم یکم سطح مطالعتو ببری بالا و بفهمی بیماری روانی چیز عجیب و فضایی ای نیست و توهین کردن تلقی نمیشه

هرکسی به یه مقداری ممکنه مشکل داشته باشه

ینی شما به کسی که افسرده باشه میگی روانی چون افسردگی جز بیماری های روانیه؟

لفظ روانی توهینه اما بیماری روانی واقعیت جامعه 

آره ضد زنه خیلیم ضد زنه اون کاراشم ادا هس

ضد زن بودنشو کجا دیدی ؟

اینهمه ضد زن داریم توو مملکت

چرا اونا انقدر منفور واقع نشدن؟

و اینکه شما از کجا تشخیص دادی کاراش اداست بگو شاید منم نجات دادی و منم پی بردم که کاراش اداس