little_general مدیر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 1326 عنوان چرا ازش بدتون میاد | مشاهده متن کامل بحث + 4094 بازدید | 303 پست چرا از تتلو بدتون میاد؟با ذکر دلیل منطقی.(۲۰ نمره) 1403/10/14 | 01:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
little_general مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 1326 😂😂😂عزیزم پیشنهاد میکنم یکم سطح مطالعتو ببری بالا و بفهمی بیماری روانی چیز عجیب و فضایی ای نیست و ... به دل نگیر :))) شوخی کرد . یعنی ایشالله که شوخی کرد
harman_2 عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 1818 خب دیگه حالا تو هم بی احترامی نکن جو برندارن بگن تتلو باعث بی ادبی شما ام شده و فلان :/ زیاد حرف میزنن توجه نکن میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه
کائوروکو عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 1180 اهااایعنی اطرافیان شمارو روانی کنن و شما از فرط عصبانیت خودتونو داغون کنید و دهن به فحاشی باز کنید ؛ ... خیلیا توی شرایط فاجعه بار هستن ادم بلاخره یه جا باید به خودش بیادمرد گنده بچه که نیست!!
little_general مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 1326 ب تو بگن بیا تبلیغ مارو کن چهارنفر بهمون رای بده اونموقع ۴ ملیون فالور داشت بیارن بشوننت کنار یه آخو ... اینا فکر میکنن تتلو ادم نیست، فکر میکنن کاسه ی صبری برا لبریز شدن نداره، فکر میکنن بااااید تحمل کنه هرچی که بود و هست اصلا براشون قانع کننده نیست
little_general مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 1326 آره اون موقع ها خوب بود ولی بعدش شخصیت اصلیشو رو کرد 😐شما به کسی که وارد بُعدِ بیماریِ روانیش میشه میگی شخصیت اصلی؟ چه غیرمنطقی .
little_general مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 1326 آره اون موقع ها خوب بود ولی بعدش شخصیت اصلیشو رو کرد و درضمن چندین و چنددددسال ، ده ها سال اونجوری زندگی کرد حالا چون فشاریش کردن و سه چهارساله اینطوری فحاشی میکنه، این سه چهار سال از نظر شما شد شخصیت اصلی ؟ جالبید بقران.
harman_2 عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 1818 تو که خوبی و انسانیت سرت میشه چرا منو قضاوت میکنی و میگی بد دلم؟؟؟وقتی یه حرفی میزنی واقعا بهش عمل ک ... وای منظور منو متوجه نشدی تو کلا رو کسی ریپلای کرد ب نظری ک داد میخاست منصرفش کنه ک چرا تو اون نظرو دادی اینو نگو اونو بگومتوجه شدی؟مگه من میگم کسی ریپ نزنه اصلا ب من چ عزیزه منول کن عزیزه منشما ببخش اگه بد متوجه شدیسعی کن شماهم کسیو قضاوت نکنی میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه
monique عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 123 به دل نگیر :))) شوخی کرد . یعنی ایشالله که شوخی کرد اره عمدی نبوده حتما اشکال نداره به دل نگرفتم
little_general مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 1326 من به حسش کار ندارمگفتم خودش گفت دنبال مجوز بودم که رفتم سمت آخوندااز سر وطن پرستی نبود.دنبال مجوز ب ... چرا بقیه ی خواننده های مزخرفِ ایران ( منظورم خوباشون نیستن اونایی که واقعا مزخرفن ) برای مجوز گرفتن نرفتن سراغ اخوندا؟ این چه منطقیه شما داری ؟ تتلو خودش کِی همچین حرفی زده که من برای پاچه خواری و مجوز گرفتن رفتم سراغ آخوندا؟ وا.
harman_2 عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 1818 تو که خوبی و انسانیت سرت میشه چرا منو قضاوت میکنی و میگی بد دلم؟؟؟وقتی یه حرفی میزنی واقعا بهش عمل ک ... خانوم برق اسای عزیز نینجای مهربون عزیز دلم ب دل نگیر حرفامو شبت بخیر میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه
little_general مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 1326 چون هرکاری کرد که اجازه بدن یبار کنسرت بزاره. الان به ارمین زارعی چطوری مجوز دادن ب اون نمیتونستن بد ... دقیقاااااا ثمیوخثدزنثازجثازحاقخز وایییی
harman_2 عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 1818 به دل نگیر :))) شوخی کرد . یعنی ایشالله که شوخی کرد حرف زدیم باهم ازش معذرت خاهی کردم میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه
javaniiii عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 125 دیگ سلیقش بودهمردونگیشو فراموش نکرد هیچوقتآیسان اسلامی کلی راجبش حرفای خوب خوب زده کسی ک چهره مطرحیه نباید فقط سلیقه خودش رو دنبال کنهخیلی از خواننده ها ممکنه اونی نباشن ک ما میبینیم ولی ملاحظه گرن چون میدونن تو چه موقعیتی هستن
missdentist عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 3833 اگر فحش نده تو آهنگ هاش میشه گفت قشنگن مثل نوازش ۱ پیراپزشک🤍💉🩺