2777
2789
اگه اینطوری بود کلا ریپلای رو برمیداشتنچه حرفایی میشنوه آدم اینجا واقعا!

وا از نظری ک داد بهش گفت همچین نظری نداشته باش/:

حالت خوش نی بخاب 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

از کی فحش حرف حقه؟

بنظرم برخلاف اینکه میگن طرفداراش کورن

یسری هیتراش هم کورن و کورکورانه نظر میدن

ما به فحش نمیگیم حرف حق

اگر دو تا دونه اهنگ درست حسابیشو گوش میدادی میفهمیدی منظور از حرف حق چیه

حیف که مثل اینکه فقط به اهنگای بدش جذب شدی ! عجیبه که اگر بدت میاد چطور رفتی سمت اون اهنگا درحالی که کلی اهنگ بهتر داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا از نظری ک داد بهش گفت همچین نظری نداشته باش/:حالت خوش نی بخاب

شما حالت خوش نیس من چه توهینی کردم با تیکه جواب میدی؟

البته از کسی که طرفدار همچین کسیه توقعی نمیره

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

از کی فحش حرف حقه؟

حقه خودتم فحش میدی زورت میاد تو دلت شده حتی

تو راضی از این وضع از گرونی؟

تو آهنگاشو گوش کن ببین چی میگه 

خب قربون شکلت مثلا من از شلوار زاپ دار خوشم میاد شما نمیاد من اعلام میکنم دوست دارم شما میگی دوست ند ...

مرسی که انقدر مودب نظر میدی

از خوندن کامنتایی مثل شما لذتتت میبرم

شما حالت خوش نیس من چه توهینی کردم با تیکه جواب میدی؟البته از کسی که طرفدار همچین کسیه توقعی نمیره

متاسفم برات 

شما خیلی بد دلی که ی انسان و قضاوت میکنی عزیزم

خیلی.....

من طرفدارم چون انسانیت حالیمه

چون اونم تو سینش قلبش میتپه

بیمار روانی رو خوب اومدی ..هرچی شده خودش خواسته

اهااا

یعنی اطرافیان شمارو روانی کنن و شما از فرط عصبانیت خودتونو داغون کنید و دهن به فحاشی باز کنید ؛ اونوقت میگید خودتون خواستید که اینطور شد؟

چقدر بی منطق ، اَیی.

متاسفم برات شما خیلی بد دلی که ی انسان و قضاوت میکنی عزیزمخیلی.....من طرفدارم چون انسانیت حالیمهچون ...

تو که خوبی و انسانیت سرت میشه چرا منو قضاوت میکنی و میگی بد دلم؟؟؟

وقتی یه حرفی میزنی واقعا بهش عمل کن یا کلا اون حرفو نزن

اینجا هم تبادل نظره همه روی هم ریپلای میکنن و قرار نیس فقط استاتر جواب بده وگرنه کلا گزینه ریپلای رو برمیداشتن

اگه اینطور بود خودتم نباد ریپلای کنی هیچکسو

چرا وقتی بت بعضیا مخالفی ریپلای میکنی؟

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️