2777
2789
شا مهر چه ربطی به تتلوی معتاد و روانی داره؟

شادمهرم اگر اونقدر ازارش میدادن معتاد و روانی میشد

عزیزِ من شادمهر باسن مبارکشو کرد به ایران و با کمال میل از اینجا رفت

مشکل تتلو این بود که عشق ِ کشورش بود ولی اذیتش کردن و مجبوررر شد بره برخلاف میل باطنی

وای منظور منو متوجه نشدی تو کلا رو کسی ریپلای کرد ب نظری ک داد میخاست منصرفش کنه ک چرا تو اون نظرو د ...

خب یکی نظر داد و یکی دیگه با نظرش مخالف بود و ریپلای زد روش

و این توی محیط اجتماعی کاملا طبیعیه و هممون باید انتقاد بذیر باشیم و از نقد شدن نظرمون نترسیم

اگه از حرفم ناراحت شدی عذرخواهی میکنم❤️

من از تتلو حس خوبی نمیگیرم ولی شما که طرفدارش هستی هم حتما با فحش هاش موافق نیستی و به نظرت احترام میذارم

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کسی ک چهره مطرحیه نباید فقط سلیقه خودش رو دنبال کنهخیلی از خواننده ها ممکنه اونی نباشن ک ما میبینیم ...

شما میتونی دنبال نکنی عزیزم 

مثل این میمونه از یه بلاگر بدت بیاد هی چکش کنی

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

خانوم برق اسای عزیز نینجای مهربون عزیز دلم ب دل نگیر حرفامو شبت بخیر

به دل نگرفتم عزیزم

شمام منو ببخش اگه بد حرف زدم و ناراحت شدی🤍 شبت خوش

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

خب یکی نظر داد و یکی دیگه با نظرش مخالف بود و ریپلای زد روشو این توی محیط اجتماعی کاملا طبیعیه و همم ...

من حرفای خوبش رو در نظر میگیرم از فحشاش ک لذت نمیبرم 

شماهم ببخش

چون شادمهر براش فرقی نمیکرد کجا باشه. اون ایرانو دوس داشت بخاطر همینم برگشت حتی تو زندان باشه هزار ب ...

ویدیویی که ازش قبل از اینکه با پای خودش بیاد خودشو به پلیس ایران تحویل بده دیدی ؟ ؛) میگفت غلط کردم رفتم من اومدم که زندگی کنم که اونم نشد

دستشو دیدی چه پفی کرده بود؟😭

چون شل مغزه و آینده خودش رو با بی مخی خراب کرد

آخی.. دیگ چیزی نگم بهتره

احترام گذاشتن ب بقیه رو از یادت نبر

لطفا دل سنگ نباشید اونم انسانه حق زندگی داره

دوتا کلیپ بد میبینین ازش حق دارید قضاوت کنید ولی اگه خوب میشناختینش توهین نمیکردید

درداش درهم بوده

لطفا ی هیچکس توهین نکنید

من اگه ب کسی بی احترامی کردم توی این تاپیک عذر میخام از همینجا 

و این ک اون الان زندانه و خدا نیارع سر مسی ک اسیر زندونش کنه

آزادیش ایشالا

شبتون بخیر

چه ربطی به تتو داره؟تتو یه مسئله ی کاملا شخصیهمن راجبه تتوش و ظاهرش هیچ نظری ندارم به من ربطی ندارهع ...

بله اصلا مقایسه ی قشنگی نیست چون تتلو از لحاظ عقل و شعور و وطن دوستی سرتره