2777
2789
عنوان

روز بد🥲💔

189 بازدید | 22 پست

به رو خودم نیاوردما ولی بدجور شکستم 

کسای که از من ریاضیشون بدتر بود خوب شدن و تازه وقتی دیدم معلم به یکیشون گفت تبریک داری میری تجربی بدجور شکستم آخه میدونم اینم ریاضیش خوب نبود چرا دروغ بگم حسودیم شد منم نیاز داشتم اینو بشنوم من خیلی شکستم میدونی الان که دارم مینویسم اشکام آروم داره از چشام میاد من خیلی تجربی میخوام برم ولی تنهام نه دوستی نه رفیقی که بتونه کمکم کنه بیخیال اینا تو مدرسه ما بیشترن ریاضیشون خرابه ولی روزی چند تا مثل من سرخورده میشن شکسته میشن پایه نهمم شاید شال های قبل چون بیخیال بودم برام مهم نبود ولی الان دارم درد میکشم تمرین کردم ۷ شدم💔🥲

من خیلی حالم بده تظاهر میکنم به خوب بودن 

من فشار خانواده روم نیست ولی بدجور میخوام برم تجربی لعنت بهم ریاضی که هفتم ۱۰ شدم و هشتم ۸ و نهمم ترم اول ۷ چرا من اینقدر ضعيف شدم من چرا نمیتونم برای آرزوهام بجنگم الان بغض کردم 💔 دیگه خسته شدم از درد😭

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

عزیزدلم بیا بغلم🫂❤️‍🩹

سال ها به دنبال کسی میگردی تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹خوشحال میشم روح پدربزرگم رو به یک فاتحه دعوت کنید🙂✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه یه آدم چقدر باید درد بکشه چقدر حسرت بکشه 💔🥺

چی باعث شده اینقدر از خودت ناامید بشی دختر؟!:)

سال ها به دنبال کسی میگردی تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹خوشحال میشم روح پدربزرگم رو به یک فاتحه دعوت کنید🙂✨

کلاس خصوصی نمیدونی بری ؟ این نمره از ۲۰ هست ؟

آره از ۲۰ 💔😭

کلاس خصوصی نمیدونم کجا برم 

ولی معلم خودمون هفته ای یکبار کلاس میزاشت 

من خواب میوفتادم💔

هنوز معلوم نی واسه ترم اول کی شروع شه کلاساش 

چی باعث شده اینقدر از خودت ناامید بشی دختر؟!:)

آدم گاهی ناامید نمیشه 

فقط گاهی نیاز داری یه حرفای رو تو هم بشنوی 

یه چیزای رو توهم تجربه کنی یبارم برات بشه 

گاهی میگم چیم کمه ولی من تنهام خیلی تنها 

دو تا دوست درست ندارم که تو را رسیدن به هدفام کنارم باشه💔🥲

آدم گاهی ناامید نمیشه فقط گاهی نیاز داری یه حرفای رو تو هم بشنوی یه چیزای رو توهم تجربه کنی یبارم بر ...

هیچکس نمیاد که بلندت کنه باور کن همه میان زمین میزننت

هیچکس نمیاد که بلندت کنه باور کن همه میان زمین میزننت

گاهی میگم شاید اگر مامانم قبل از پایه هفتمم فوت نمیشد

من الان موفق تر بودم اون نمیزاشت ۲ سال من تجدید بشم 

اون به زورم شده بود کاری می‌کرد بخونم من همین الانشم زمین خوردم هرروز دارم با دیدن موفقیت بقیه حالم بدتر میشه چون اونا دارن آرزوی منو زندگی میکنن💔

گاهی میگم شاید اگر مامانم قبل از پایه هفتمم فوت نمیشدمن الان موفق تر بودم اون نمیزاشت ۲ سال من تجدید ...

دورت بگردم تو خیلی توقع زیادی از خودت داری...میدونی این درد چقدر سخته؟تو نباید خودت رو با بقیه مقایسه بکنی نفس من...خدا بیامرزه مامانت رو اما اینو بدون روح مامانت با درس خوندن تو و موفقیتت شاد میشه...

الان من دوستت...بیا با هم درس بخونیم حله؟

دورت بگردم تو خیلی توقع زیادی از خودت داری...میدونی این درد چقدر سخته؟تو نباید خودت رو با بقیه مقایس ...

یه همکلاسی دارم یادمه اونم مامانش فوت شده بود 

اما اون مثل من نیست ریاضیش ۱۶ میشه چرا چون دوستش نخبه کلاسه 🙂 من هنوزم نمیدونم مشکل کجاست نمیدونم چیکار کنم امروز انقدر حالم بد بود که از ظهر تا الان خواب بودم و فکر میکردم عصره 🥲💔اونا روحیشون از من بهتره من همیشه جدی بودم و سخت گرفتم ولی این رسمش نیست

دورت بگردم تو خیلی توقع زیادی از خودت داری...میدونی این درد چقدر سخته؟تو نباید خودت رو با بقیه مقایس ...

همین منو اعذاب میده من حتا نتونستم 

روح مامانمو هم شاد کنم با درس خوندنم اونم مطمئنم راضی نیست🥲💔

این حرفا چیه بابا 

تو یه انسانی و توانمندی 

مشکلی ما آدما ابنه که همه چی رو خیلی سخت میگیرم ،دنیا هم بهمون سخت میگذره 

این کار رو با خودت نکن 

چی باعث شده که فکر کنی ین کتاب صد و پنجاه صفحه آیی می‌تونه مانع تو بشه؟

عزیزم ۲۰گرفتن تو یه اازمپن ریاضی که به نابغه بودن نیاز نداره

ممکنه تو بهترین معلم کشور رو هم داشته باشی تو مدرستون ولی چون نتونستی باهاش ارتباط بگیری نمره آن کم بشه 

تا وقتی تلاش باشه ،مزد زحمت هم هست اگه صد خودت رو واسه تلاست بزاری و وقتت رو درگیر حواشی و حرف مردم و مهم تر از همه گوشی نکنی مطمئن باش از پس هر کاری برمیای

برای معلم ریاضی بهتره با معلم های گوشی پیش بری 

توی گوگل سرچ کن ریاضی تی وی .معلم با کتاب پیش میاره و راحت می تونی تمرین کتاب رو حل کنیو با توجه به این که نهمی خیلی برات خوب میشه و نیاز نیست نگران باشی 

چون نهم نوبت دوم از کشور میاد و در حد کتابه 

تونستی یه کتاب نهایی هم تهیه کن 

فر مول بیست یا پرسمان گاج یا کتاب پر تکرار سبز قلم چی 

فیلم های آنجا رو ببین ،یکبار دیگه کتاب رو تو ورقه ی دفتر خودت تمرین کن بعد برو سراغ تمرین های این کتاب 

مطمئن باش اینطوری نهایی کشوری نوبت دوم آن رو بیست میشی 

برای آزمون معلما هم خب مطالب اصلی قطعا هشتاد درصدش از کتاب و همون چیزی هست که یاد گرفتی 

اگه چیزی علاوه بر سازمان میگه حتما بنویس تو جزوء ات و قبل آزمون های ماهانه ی معلمت بخون 

اگه نوبت دوم بیست بشی چون ضریب ریاضی نعمت ،سه برابر هست مطمئن باش تجربی میاری و هاشور نمیزنت

حتی اگه الف نیازی حتما ب میاری و قطعا می تونی بری تجربی 

هزاران راه هست امیدت به خدا باشه و و تلاش کنی وقتت رو به بداهه نگذرونن و فقط انجامش بده!

خدا مادرتون رو هم رحمت کنن عزیزم 

ولی تلاش شما هیچ ربطی نداره به بقیه موضوعات آدم وقتی از خودش نام امید میشه سعی می کنه دنیا و عالم و قاطی کنه برای همه ی آدما پیش میاد 

اما نگران نباش آن شاءالله وضع آن بهتر میشه فقط تلاش کن تلاش کن تا در نهایت تلاش کنی 

هر وقت خسته شدی کلیپ انگیزشی ببین و در نهایت خودت رو باور داشته باش خودت رو باور داشته باش خودت رو باور داشته باش 

و به تلاش های ایمان 

تو حتما با تلاش و حفظ اراده ی قوی از پیش می تونی 

نگران نباش خدا بزرگه 

از کجا معلوم شاید به بهتر از چیزی که فکرش رو میکردی رسیدی 

تو می تونی 

موفق باشی عزیزم