2777
2789
عنوان

اذیتم می‌کنه زشت بودنم

635 بازدید | 47 پست

با آرایشم خوب نیستم بدون آرایشم مث پسرا، 

بخاطرش تنهام، هیچکس باهام دوس نمیشه ،

خیلی زشتم تحملش سخته برام، 

کج ب نظر میرسه حتی 

کاش انقد زشت نبودم

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

Ax

چی

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
چی

عکس بده

شاید حست بیخوده

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

بهش فکر کنم بابا زشت زیاده زشته بیشتر از خوشگلان 

اگه پول داری کار زیبایی خییییلی طبیعی و نچرال انجام  بده 

من مشاوره زیبایی انجام میدم برای بعضیا عکستو بزار بهت بگم با چه کاری بهتر میشی

ادم شکل و قیافش زشت باشه ولی مرام و معرفت و اخلاق داشته باشه قطعا همه چی تو زندگیش درست میشه الانم احتمالا تو سن بلوغی ۲۵-۲۶ سالت بشه اوکی میشی

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود