2777
2789
عنوان

اذیتم می‌کنه زشت بودنم

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 48 پست
اسی ناز میای؟کجات شبیه پسراس

مرسی ولی بدون آرایش رو گفتم 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
چقدر کوچولووویییی چند سالته؟ من اندازه تو بودم احساسم نسبت به خودم همین بود وحتی بدتر از خودم متنفر ...

۲۰

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی یک ساعت سخنرانی کردم منم زشتم 

چکار میشه کرد ما زشت نیستیم پول نداریم پول

یعنی من موندم با دیدنت عکست کجا زشتی بابا

بخدا گرفتی مارو فک کردم چه جوری مثلا

معجزه شکر گزاری...

چه جوری؟ اسم برنامه اش رو میگی عزیزم

با چند تا برنامه میتونی فتوشاپ اگه تو پی سی کار میکنی با گوشی کلی اپ هست سرچ کن پلی استورت میکاپ به انگلیسی makeupبرات میاره

بی بی فیلم 😂

حالا ابن ک خوبه 

داییم میخواست پیام بده به همکاراش که فیوز بگیر بیار 

بعد تایپ گوشی اشتباهی کلمه رو ب پفیوز تغییر داده بود🤕

حالا هی خر بیار باقالی بار کن ک بخدا گوشی اشتباه تایپ کرده مگه همکارش باور میکرد🤦🏻‍♀️🤣

حالا ابن ک خوبه داییم میخواست پیام بده به همکاراش که فیوز بگیر بیار بعد تایپ گوشی اشتباهی کلمه رو ب ...

😂😂

اون روز یکی تو پیام می خواست بگه من دیدم 

نوشته بود من ریدم .

نمی تونستم نخندم.

معجزه شکر گزاری...