2777
2789
عنوان

وقتم کمه واسه بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 109 پست
خب اون موردی ک من بالا تعریف کردم اینجوری نبود ... فقط عصبانیت هاش خیلی شدید بود و شاید مثلا. تو دهه ...

شوهرم آخه کلی چک داده اینور اونور . بعد حس میکنم خانومای شرکت خیلی به پر و پاش میپیچن، اینم خوشش نمیاد از این چیزا .‌و بخاطر چک‌نمیتونه کارشو عوض کنه چون هر ماه چک داره(اگه از کار دربیاد، حداقل یکی دوماه زمان می‌بره شغل مناسب پیدا کنه و‌ چک ها برگشت میخورن). از یه طرف هم من خیلی به خانوم و این چیزا حساسم، حس میکنم دردشو بهم نمیتونه بگه، قاطی می‌کنه.فقط بهم میگه به من ربطی نداره اونا چه گوهی هستن ، تو به من اعتماد کن بذار کارمو انجام بدم. منم بهش اعتماد دارم اما گاهی حساس میشم و یه سوالایی ازش میپرسم که ببینم فضای اونجا مسمومه یا نه(خب منم حق دارم یه جاهایی ). اونم قاطی می‌کنه میگه نپرس.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دکتر بهمون گفت بیش فعالی داره. کلی قرص خورده تا حالا ولی فایده نداشته😔

بشین باخودت فک کن مثلا تو حامله شی بچه هم بیاری لنشالله

چندسال دیگ پشیمون نمیشی اگ میشی صبر کن دکترتم عوض کن

❤ My love M❤💍
در حد سیلی و اینا بود ولی خیلی کم گه گداری دیگه تا بچه هاش بزرگ شن ایشونم بهتر شدن.. میدونی خیلی با ...

بابای منم قبلا خیلی عصبی بود، الان آروم تر شده. حتی رانندگیش هم با حوصله شده.

شوهرم آخه کلی چک داده اینور اونور . بعد حس میکنم خانومای شرکت خیلی به پر و پاش میپیچن، اینم خوشش نمی ...

خب شتید این رفتار هایی ازش میبینی  بخاطر تحت فشار بودنش باشه بخاطر چک هاو... قبل این موضوع بهتر نبود رفتارش ؟

والا من تخصصی ندارم ک قطعی بگم فقط با توجه به چند تا مردی که دور و بر خودم بودن دارم میگم... مثلا یک ...

اون سن که شما میگین نزدیک ۵۵/۶۰ سال هست این بنده خدا تا اون موقع دیگه پیر شده و جوونیش حروم 

تازه می‌دونستی از این بچه بیاری احتمال خیلی زیاد بچتم همینطوری میشه

بستگی داره به تربیتش اینکه باباش بتونه خودشو حداقل جلوی بچه کنترل کنه یا نه.. که بچه رفتارای باباشو تکرار نکنه. وگرنه ارثی فک نمیکنم باشه...این رفتارا

خب شتید این رفتار هایی ازش میبینی بخاطر تحت فشار بودنش باشه بخاطر چک هاو... قبل این موضوع بهتر نبود ...

قبلا من خیلی گیر میدادم بهش واقعا. الان خیلی حساس شده به سوالهای این مدلی. الان حتی اگه منظوری نداشته باشم و یه سوال خیلی معمولی هم بپرسم ، زود ربطش میده به گذشته و میگه بازم که اون مدلی سوال پرسیدی. انگار توی ذهنش حک شده که من بهش شک دارم. درصورتی که من بهش شک ندارم مثل قبل(فقط وقتی اینجوری مقاومت می‌کنه توی جواب دادن، گاهی شک میکنم بهش). بعد میگه کلا سوال این مدلی نپرس تا قاطی نکنم.

اما خب گهگاهی هم شده به موضوعات متفرقه هم اینجوری شدید عصبانی شده. مثلا توی مسافرت من پول رو بی فکر خرج کردم یه لحظه، رفتیم یه جا بی پول موندیم. منم به مامان بابام گفتم پول بزنن. تا اونا پولو واریز کنن، دو سه ساعت طول کشید، همسرم آخرش قاطی کرد و شدید عصبانی شد و داد میزد وحشتناک و فحش میداد بهم. من خیلی آروم برخورد میکردم، ابراز پشیمانی میکردم اما فایده نداشت. آخرش کتک کاری هم شد. الان میگه من واسه موضوعات متفرقه دیگه اونجوری نمیکنم قول میدم. اما واسه موضوعات سوال پیچ و اینا، تو سوال پیچم نکن تا اونجوری نشم

اون سن که شما میگین نزدیک ۵۵/۶۰ سال هست این بنده خدا تا اون موقع دیگه پیر شده و جوونیش حروم

اون که اره منظورم این بود که اگه شوهرش از همین مدل ها باشه میشه بچه اورد چون تا بچه ها بزرگ شن شوهره هم آروم میشه دیگه کم کم بعدشم اگه مثل همون موردی باشن ک من دیدم از ۴۵ به بعد دیگه خیلی کم میشه تا ۵۰ دیگه تمومه تقریبا

اون که اره منظورم این بود که اگه شوهرش از همین مدل ها باشه میشه بچه اورد چون تا بچه ها بزرگ شن شوهره ...

اون بچه های بدبخت هم گناه نکردن که کل سال های بچگی شون با یه پدر روانی و تو یه خونه متشنج بگذره که تازه وقتی بزرگ شدن باباشون آدم بشه و اینا بمونن با یمشت بیماری اعصاب و روان 🥲