2777
2789

سلام من چند ماهیه عقدم ۸ ماهه

از وقتی عقدم مادرشوهرم ی بار نشده زنگ بزنه بگه بیاین شام یا ناهار هیچی 

اینم بگم جونه ۴۷ سالشه.

با نامزدم هربار بیرون بودنی خودش میبره خونشون میبینم یا شام نیس یا مادرشوهرم خوابه رفتنی هم بیچاره نامزدم آشپزی میکنه مادرشوهرم میشینه انگاری دلش نمیخواد اونجا باشیم.

ولی دخترش و دامادش اونجا بودنی بهترین غذاهایی میپذره هفته ای دو بار دامادمون و ابجیش اونجا دعوت میشن اونم بهترین غذا هارو جلوش میزاره 

من متوجه شدم تفاوت میزاره حتی نامزدمم میدونه اینارو.

رفتارمون باهاشون کم کردم الان ۱۲ روزه خونشون نرفتم حتی زنگ نمیزنن دعوت کنن ولی از نامزدم می‌شنوم ک ابجیش و دامادمون اونجا بوده 

اینم بگم من هیچ بدی نکردم ولی نمیدونم چرا اینجورن

ب نظرتون ب نامزدم بگم ؟

اینم بگم یهو بیرون بودنی نامزدم میگه بریم خونمون رفتنی هم کوکو سیب زمینی میزاره کنارم 

نمیگم غذا نیس زحمت نکشیده ولی مشخصه بی احترامی میکنه بهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادرشوهرتون ۴۷ سالشه، نامزدتون چند سالشه؟!

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ای که بستی راه را در کوچه ها بر فاطمه/گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود💚کاربری دوممه. اسم کاربریم اشتباه شد😐💔🤦🏻‍♀️

بهتره بابا حالا اگ تو زندگیت دخالت میکرد هم ی چیزی میگفتی

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
برای یه وعده غذا خودتو کوچیک نکن این نظر منهاصلا در این مورد حرفی نزن نامزدت چیکار کنه بنده خدا

همون میدونم عزیزم

خونواده من مستقیم زنگ میزنن ب نامزدم میگن بیا شام

ولی مادرشوهرم بهم بی احترامی میکنه منم سعی میکنم خونش نرم

خب نامزدم ازم دلیل میخواد میگه چرا کم میای جدیدا

چه اصراری داری بری اونجاتوام نروتو ک عقدی بزار شوهرت بیاد پیشت

عزیزم شوهرم همیشه با دعوت مامان و بابام میاد خونمون هفته ای دوبار بزرگتر زنگ میزنن میگن بیا شام

حتی خونوادم متوجه شدن ی بارم زنگ نزده اصلا زنگ ن ی بارم نشده بگه بیاین شام ولی واسه دختر خودش سنگ تموم میزاره

ببین کمی سیاست داشته باش . 

اولا که اصلا پیش شوهرت از مادرش شکایت نکن ، 

هر وقت گفت بریم نه نیار . مشخصه که اون خانم خوشش نمیاد شما زیاد بری . بزار ناراحتی و شکایت از طرف اون باشه . بزار نامزدت خودش معذب بشه . اینطوری مقابلت هم جبهه نمیگیره . 

همون میدونم عزیزمخونواده من مستقیم زنگ میزنن ب نامزدم میگن بیا شامولی مادرشوهرم بهم بی احترامی میکنه ...

خب بگو ب نامزدت ک چرا دیر ب دیر میری 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂