2777
2789
عنوان

اذیتم می‌کنه زشت بودنم

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 48 پست

اول اینکه هی میگی بدون آرایش خوب نیستم تو این عکس که گذاشتی مگه چقدر آرایش داری خیییلی کمه دخترونه دخترونه فکر کردم الان هزار مدل کانتور حرفه ای و رژگونه و سایه آنچنانی میشه آرایشت فقط  خط چشم به چشمت حالت داده و رژ به چهرت رنگ و رو 

چشمات درشت و افتادگی هم نداره عالیه 

ابروت به میزان کافی و نچراله ولی فیبروز ابرو پیشنهاد میکنم 

بینیت از رو به رو خوبه ولی نیم رخ نزاشتی ببینم 

لب پایینت به اندازست لب بالات اگر فاصله لب و بینیت زیاده سانترال لب اگه کمه یه ذره در حد نیم سیسی ژل بزن که حس میکنم فاصله لب و بینی کمه همون ژل 

و چیزی که تاثیر خوبی توی چهرت میزاره زاویه سازی فکه با تزریق به فکت یه زاویه عالی بده بهش 

نکته خییییلی مهم همه این کارا زیرپوستی و نچرال جوری که کسی که دقتش پایینه اصلا متوجه ژل لب و فکت نشه اصلا فیبروز ابرو هم که مشخصه همیشه 

پوستت فوق العادست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اول اینکه هی میگی بدون آرایش خوب نیستم تو این عکس که گذاشتی مگه چقدر آرایش داری خیییلی کمه دخترونه د ...

مرسی عزیزم 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔