2777
2789
عنوان

اذیتم می‌کنه زشت بودنم

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 48 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا نکات مثبت فیستو نمیبینی

واقعا زشت نیستی 

دارم جدی میگم

مشکلت اینجاست:   توی فضای مجازی خیلی مقایسه نکن خودت رو با بلاگرا

یا با معیار های زیبایی مقایسه نکن

واسه ی خودت معیار زیبایی ایجاد کن

ب خودت برس

روتین پوستی انجام بده

کارایی ک دوست داری بکن

شکر گزاری

نوشتن نکات مثبتت

استعداد هات

توانایی هات 

همه چیت

زیبا هستیظریفشکل پسر نمیدیرو اعتماد به نفست کار کن

مرسی ولی بدون آرایش خیلییی فرق دارم 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
چرا نکات مثبت فیستو نمیبینیواقعا زشت نیستی دارم جدی میگممشکلت اینجاست: توی فضای مجازی خیلی مقایسه ...

مرسی عزیزم

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
چرا نکات مثبت فیستو نمیبینیواقعا زشت نیستی دارم جدی میگممشکلت اینجاست: توی فضای مجازی خیلی مقایسه ...

اسی بلاگر هایی رو با خودش مقایسه میکنه ک حداقل ۱۰ تا عمل زیبایی در نواحی مختلف سر داشتن ... 

اونا باید قبل عملشون رو دید 

اسی ما هیچکدوممون بی عیب نیستیم و طبیعتا هر کدوممون ایرادهایی داریم 

تو بزرگ بشی مماخت رو عمل کنی از اینی ک هستی مسلما زیباتر میشی صورتت پر تر میشه ولی با همه اینا اصلا زشت نیستی