2777
2789
عنوان

عکس کسی ک امشب ارزوش کردم💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4666 بازدید | 275 پست
واقعا بشین با خودت منطقی فکر کن شما ارزش ک لیاقتت اینه کسی باهات باشه که مثل پروانه دور سرت بگرده نه ...

دقیقا تک تک جملاتتون معنی های عمیق داره (: 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا خیلی خودمو سر زنش میکنم ک اگه میگفتم حداقل الان بلاتکلیف نبودم(:

عزیزم...نه اینطور نیست ممکنه اعتراف کردن بهش باعث میشه مدت دوستیتون به یک ماه برسه:)

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

چند سال با هم بودین؟میتونم سن‌شما و اون فرد رو بپرسم عزیزدل؟

۱۸

۲۳

ما اولش رفیق معمولی بودیم بعد رل زدیم از

سال ۱۴۰۰ تا اللن 🥲ولی هی کات میکردیم هی اشتی کات های طولانی و سخت پر دعوا.... 

عشق ادمو احمق میکنه🖤
عزیزم...نه اینطور نیست ممکنه اعتراف کردن بهش باعث میشه مدت دوستیتون به یک ماه برسه:)

شاید بعدش این حسو نداشتم میگفتم من تموم تلاشمو کردم(: 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

من این دورانو تازگیا گذروندم الان بی حسم هم به اون آدم هم به بقیه راسته میگن بعد هر سختی اسانی هست ی ...

مم خیلی وقته دارم میگذرونم ولی  هنوز سر جای اولمم هرروز از روز قبل بدترم...

عشق ادمو احمق میکنه🖤
لینکا باز نمیشه مشکل داره 🥺💔

متاسفم کلا سایت مشکل داره🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

۱۸۲۳ما اولش رفیق معمولی بودیم بعد رل زدیم از سال ۱۴۰۰ تا اللن 🥲ولی هی کات میکردیم هی اشتی کات های ط ...

الان کلا کردی باهاش؟

به نظرت این همه شل کردن و سفت کردن می ارزه؟بخدا اعصابت مهم تره:)

یکم(اندازه سه ماه)که ازش فاصله بگیری تازه میتونی نقاط ضعفی که نادیده گرفتیشون رو ببینی:)

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

شاید بعدش این حسو نداشتم میگفتم من تموم تلاشمو کردم(:

حالا بزار بهت بگم که من این کار و انجام دادم و میگم اگه این کار رو انجام نمی‌دادم شاید الان حس بهتری داشتم:)

توی دلم پر از نفرته از خودم بابت طرد شدن از سمت یک آدم:)

اونم بی دلیل و با بی احترامی...

پس کار خوبی کردی باشه دخترچشم درشتم؟:)

الان کلا کردی باهاش؟به نظرت این همه شل کردن و سفت کردن می ارزه؟بخدا اعصابت مهم تره:)یکم(اندازه سه ما ...

کات منظورم بود😑😂یکمی چیزدشتم

حالا بزار بهت بگم که من این کار و انجام دادم و میگم اگه این کار رو انجام نمی‌دادم شاید الان حس بهتری ...

(: 

ولی از این دید نگاه کنید ک حداقل تو دلتون نموند حداقل شجاعت اینو داشتین ک پای احساساتتونو وایستین افرین به شما خودتونو سر زنش نکنین 

الان کلا کردی باهاش؟به نظرت این همه شل کردن و سفت کردن می ارزه؟بخدا اعصابت مهم تره:)یکم(اندازه سه ما ...

همنجوری به عنوان دوتا ادم باهم حرف میزدیم یکی دو هفته بود بعد دعوامون شد بلاکش کردم الان باز یک ماهه باهم حرف نزدیم 

سه ماه ک چ عرض کنم من شده ۹ ماه تمام ازش خبری نداشته باشم 

😅🙂ولی حسم عوض نشده طرفم یه آدم مودی بد دهن و خودشیفتس بخدا هرروز زیر سرم و دارو ام عکس دستم بفرستم همش کبود بخاطر سرم همش دستام میلرزه و تپش قلب دارم و موهام میریزه:)آدم اشتباهییی

عشق ادمو احمق میکنه🖤
(: ولی از این دید نگاه کنید ک حداقل تو دلتون نموند حداقل شجاعت اینو داشتین ک پای احساساتتونو وایستین ...

من بعد از اون جواب یک‌سال افسردگی گرفتم:)

افسردگی باعث شد ۱۴ کیلو اضافه وزن پیدا کنم...کلاس زبان و ول کردم و باشگاه رو برای خودم تعطیل...

میدونی سخته ها طرد شدن خیلی سخته...

پس خودتو سرزنش نکن باشه؟

تو کار درستی انجام دادی خوشگل من