2777
2789
عنوان

شوهرم هرروز باید به مادرش سر بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 31 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چطور این پسرا اینقدر وابسته ان والا داداش من طبقه پایین پدرم هست خودش هر یه هفته ده روز میاد ۲ساعتی میشینه خانمش هم شاید ۴۰ روزی دوماهی یبار بیاد بالا خونه پدرم.هیچ مشکلی هم با هم ندارن ها کلا پدرم بهشون یه خونه مفت و وسایل مفت و عروسی و طلا گرفت یه زمین مفت هم داد بهشون یعنی بگی دلخور باشن هم نیست

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

چطور این پسرا اینقدر وابسته ان والا داداش من طبقه پایین پدرم هست خودش هر یه هفته ده روز میاد ۲ساعتی ...

تازه خودشم وابسته نمیدونه میگه من وابسته نیستم من بچه ننه نیستم ...هرروز میره سر میزنه حتی اگ شوهرم نره مادرشوهرم به بهانه الکی میاد بالا 

تازه خودشم وابسته نمیدونه میگه من وابسته نیستم من بچه ننه نیستم ...هرروز میره سر میزنه حتی اگ شوهرم ...

این حرفم نزن

تو خودت باشی دوست نداری پسرت رو هر روز ببینی؟ 

یا دوست نداری برادرت به پدر و مادرت سر بزنه؟ 

کافیه یکم از خودخواهی مون کم کنیم

تازه خودشم وابسته نمیدونه میگه من وابسته نیستم من بچه ننه نیستم ...هرروز میره سر میزنه حتی اگ شوهرم ...

عزیزم مادرشه بدتیاش اورده بزرگش کرده اونم با عشق خالص

تا ابد مادرش هست

خدایی مادر با همسر قابل قیاس نیست

همسر با یک امضا میاد با یک امضا هم میره

خودت هم بچه دار خواهی شد...و مادر زن و مادر شوهر میشی اونوقت اگر بچه هات رو از دیدنت محروم کنن به خودت میای

لعنت به ذات و وجودت افغانی....