2777
2789
عنوان

شوهرم هرروز باید به مادرش سر بزنه

145 بازدید | 21 پست

حتی اگه بیرون باشیم وقتی میایم میگه بریم پایین یه سر بزنیم.(طبقه بالاشون زندگی میکنیم)..من خودم دوهفته یبار بعضی وقتا میشه ک میرم خونه مامانم

رفتار من غیرطبیعیه که میگم هرروز نریم؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وا معلومه ک نه 

شما مثل دو تا همسایه اید مگ همسایه ها همش خونه هم پلاسن 

شما نرو ولی ایشون بره عیب ندارع ولی شما فاصلتو حفظ کن

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

شما خیلی دیر به دیر میری 

مگه پدر و مادر چقدر عمر میکنن که ماهی دو بار ببینیشون؟!

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

ما هم تو یە ساختمونیم شوهرم هرروز میرە یە سر میزنە ولی من نمیرم یعنی لازم نیست برم

اپلیکیشن milli رو نصب کنید و طلا پس انداز کنید بیزحمت کد معرف(milli-vbpip) منم بزنین توضیحات بیشتر برید تاپیکم ، معرفە منو بزنید 5 سوت بە شما هدیە میدە 5 سوت بە من