2777
2789
عنوان

بیاین بگین دوست پسرم چرا اینجوری کرد 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 58 پست
با من نبودی ولی داری تو سایت عمومی صحبت می‌کنی و همه میبینن و حق دارن جواب بدن رو خودت کار کن دیگه ه ...

بچه ساااال؟ قشنگ معلومه کی بچه ساله با این طرز حرف زدنت.. من با اسی بودم پ عین کنه دخالت نکن

اون کاربریم تعلیق شد. کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام🥲

عزیزم من اسراری نداشتم خودش دیروز خیلی کار داشت نتونست بیاد زیاد بعد شب اومد گفت تا صبح درخدمت شمام ...

بابا اون یه چی گفته. بخذا ذهن مردا اونقدری پیچیده نیست که فکر میکنید. 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مجیورین بعد 10شب چت کنیدشب برای خوابهچت شبانه فقط حرفهای انحرافیه

عزیزم من اسراری نداشتمممم خودش چون نبود کل روز رو شب اومد گفت من تا صبح درخدمت شمام یکساعت از حرفش نگذشت آف شد 

نمیدونم خوابش برده واقعا یا داره روت تکنیک میزنه 

یه تکنیک روان شناسی دارک اینه وسط حرف و ... غیب شو 

تا ذهنش درگیرت بشه 

ولی حالا اگه واقعا خوابش برده هم مراقب باش وابستش نشی 

ساعت خوابشو در نظر بگیر اگه هرشب سر یه ساعت خوابه یعنی راست میگه اگه نه داره روت تکنیک میزنه

عزیزم من اسراری نداشتمممم خودش چون نبود کل روز رو شب اومد گفت من تا صبح درخدمت شمام یکساعت از حرفش ن ...

چند سالته

واقعا از نظرم حیف وقت و جوونی و خواب که یا چت نصف شب با دوست پسر بگذره

از نظر منم کلا روی این موضوع برای همیشه تجدید نظر کن

لعنت به ذات و وجودت افغانی....

من هزار بار برام پیش اومده وسط چت کردن یهو خوابم برده 

نمونش همین دیشب وقتی داشتم با یکی چت میکردم ک برام مهم بوده طرف 

چه ربطی داره خب ادمه دیگ خوابش میبره

[army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>

منم وقتی ۱۱ ۱۲ شب به بعد میشد وسط چت خوابم میبرد

واقعا یدفعه ای بود

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
عزیزم من اسراری نداشتمممم خودش چون نبود کل روز رو شب اومد گفت من تا صبح درخدمت شمام یکساعت از حرفش ن ...

خب میخواسته بیدار بمونه ولی یهو خوابش برده

یهو خواب رفتن که خبر نمیکنه که بیاد بگه قبلش

بده واست بیدار مونده؟

عزیزم چه ربطی داره هرکس احترام بخواد بچس و رفتار بچگونه داره؟!!

بله رفتار کاملا بچگونس 

خودت داری میگی از صبح بیرون کار داشته شب اومده با تو چت کرده بعضی از آدما مثل خودم دلشون میخواد تا آخرین لحظه با آدم مورد علاقشون چت کنن اون بنده خدا هم حتما خواسته پیشت باشه یهو خوابش برده دست خودش نبوده که این رفتارا رو بزارین کنار .