2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین عزیزم هیچوقت اینجوری با خودت نحرف این حرفا ب خودت نزن عوضش ب ایندت فک کن ب اون جایگاه اجتماعی ک قرارع با درس خوندن بهش برسی و دستت تو جیب خودت باشه. ب اینا فک کن. خودتو بکش بالا

ببین عزیزم هیچوقت اینجوری با خودت نحرف این حرفا ب خودت نزن عوضش ب ایندت فک کن ب اون جایگاه اجتماعی ک ...

با خراب کردن دی همه امیدم از دست رفت دهمم تجربی مثلا میخاستم دکتر شم 😭😭😭نهم معدلم 20 بعد اینجا بیام س نا درس تجدید بشم 

ی دخمل ناناز

اخه چرااا خراب کردیییی. چی ارزششو داشت معدلتو داغون کنی

خیلی سخته درسام منم ک تا روز امتحان هیچی نمیخونم الان ساعت یک امتحان ترم جغرافی دارم هنوز لاشو وا نکردم کلا برا هر امتحان روز امتحان اونم بزور و فوش مگه ی دو ساعت بخونم ک فکر میکردم مثل نهمه،😭😭😭

ی دخمل ناناز

خیلی سخته درسام منم ک تا روز امتحان هیچی نمیخونم الان ساعت یک امتحان ترم جغرافی دارم هنوز لاشو وا نک ...

داری اینده خودتو نابود میکنی فقط ب هیشکی هیچ ضرری نمیزنی فقط اینده خودت داره نابود میشه. بشین بخون دختر الان تو باید کل فکر و ذکرت درس خوندن باشه