2777
2789
عنوان

عکس کسی ک امشب ارزوش کردم💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4667 بازدید | 275 پست

ببین قشنگم 

یه چیزیو از رو تجربه خودم بهت میگم 

مردی که بخوادت برات هرکاری میکنه،لطفا خودتو درگیری کسی که رفته نیست نکن 

به خصوص که الان با تعریفایی که کردی 

تعهد درست حسابیم نداره تو رابطه 

مقاومت نکن بذار فراموش شه

کاربری سال1399:)
پاک‌کردمپسر عمته؟؟

ن ❤نپرسین چیکارمه نمیتونم بگم ی نامرده دیگه 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین قشنگم یه چیزیو از رو تجربه خودم بهت میگم مردی که بخوادت برات هرکاری میکنه،لطفا خودتو درگیری کسی ...

سسعی میکنم به خدا تموم تلاشمو کردم نمیشه انگار قفل شدم روی این 

من تا نامزدی با ی نفر دیگع پیش رفتم نتونستم برگشتم(: 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

میشه بهش فحش بدم؟😂

ن اصلا😂😂❤

1سال(: رابطه ی ما خاص بوداا درسته اعتراف نمیکردیم ک همو میخوایم اما من عشقو حس میکردم (: من دیدم عشق ...

یک سال اصلا مدت کمی نیست!:)

باهاش صحبت نکردی درمورد اینکه چرا این رفتار رو از خودش نشون داد و بعد رفت دنبال یکی دیگه؟!

پلی میشه خودتو سرزنش نکنی؟حس‌میکنم خیلی خودتو سرزنش می‌کنی بابت اینکه بهش اعتراف نکردی...ممکنه اگه اعتراف میکردی اون ۱ سال تبدیل به یک ماه میشد:)

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

سسعی میکنم به خدا تموم تلاشمو کردم نمیشه انگار قفل شدم روی این من تا نامزدی با ی نفر دیگع پیش رفتم ن ...

واقعا بشین با خودت منطقی فکر کن 

شما ارزش ک لیاقتت اینه کسی باهات باشه که مثل پروانه دور سرت بگرده نه همچین ادمایی 

لیاقت هر ادمی همینه 

مطمعن باش همین پسرا که با ما اینطوری رفتار میکنن برای کسی دیگه اون روی عاشقشون رو نشون میدن 

لطفا 

ازت خواهش میکنم بیشتر از این درگیرش نباش 

کاربری سال1399:)
اره یه آدم بی معرفت سنگ دلل

من این دورانو تازگیا گذروندم الان بی حسم هم به اون آدم هم به بقیه راسته میگن بعد هر سختی اسانی هست یه روز میاد میبینی همچی برات تموم شده دیگه اون ادم برات مهم نیست 

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن
یک سال اصلا مدت کمی نیست!:)باهاش صحبت نکردی درمورد اینکه چرا این رفتار رو از خودش نشون داد و بعد رفت ...

دقیقا خیلی خودمو سر زنش میکنم ک اگه میگفتم حداقل الان بلاتکلیف نبودم(: 

تو دلم موند😂

فحش عمه ازاده❤😂