شماها 4 تا دندون عقلتون درومد؟ یعنی الان مال من نهفته اس که در نیومده؟ رفتم دکتر و گفته ساییدگی فک داری ولی همون سمت یه که دندون عقلم نزده بیرون.. تو اینترنت سرچ کردم یکی از علتای درد همین دندون عقل نهفته اس.. لطفا کمکم کنید اگه چیزی میدونید
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من فکس گرفتم از فکم دندون پزشک گف فکت جا نداره اصلا و تو این مدت خیلی اریت شدم یکم بیرون اونده یکیشو ...
آرره منم احساس میکنم تمام دردام از همین دندونای عقلم.. یکیشو چند هفته پیش کشیدم.. حالا انشالله هفته بعد میرم عکس برداری میکنم مشخص بشه چیه.. گوشامم باهاشون نابود شدن
انشالله.. امیدوارم مشکلم همین دندون عقل نهفته باشه نه ساییدگی فک.. دکتر گوش و حلق و بینی گفت مشکل از ساییدگی.. امیدوارم تشخیص اشتباه داده باشه و همین دندون عقل نهفته باشه