2777
2789
عنوان

خانما من دندونای عقلم سه تاش رشد کردن یکیش رشد نکرده

| مشاهده متن کامل بحث + 74 بازدید | 22 پست
شما اذیت شدین موقع جراحی؟

عزیزم هنوز نرفتم 

من دارم مقاومت میکنم

ولی اگه پیش دکتر خوبی برین معلومه که کمتر اذیت میشین و. اینکه چون فک پایین میگن کنار اعصاب فک هس اگر دکتر خوبی نباشه اعصاب اسیب ببینه لب و صورت بی حس میشن بخاطر میگن پیش دکتر خوبی برید

بخیه هم داره که بعدا باید برین پیش دکتر بکشه

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فک کردم میگی بکش... آرره اگه بدونم مشکلم از این دندون عقل نهفته اس جراحی میکنم.. فقط جراحی سخته؟

نه بابا بخدا نگه داشتن دندون عفل بدتره هرچقدرم زودتر بکشی راحت تره

من خیلی بد دندون بودم اذیت میشدم ولی در کل واسه بقیه چیز سختی نیست همون منم که بد دندون بودم خداروشکر میکنم که زود کشیدم همه رو

کاش میشد بشی🖤💔
نه بابا بخدا نگه داشتن دندون عفل بدتره هرچقدرم زودتر بکشی راحت ترهمن خیلی بد دندون بودم اذیت میشدم و ...

مال شما نهفته بود؟ بالا یا پایین؟ مال من پایینه یکی از کاربرا میگه چون نزدیک عصب فکه مهمه...

نگفتن ریسک جراحی خطرناکه؟

واااا نه بابا چه خبره اگه تو عصب باشه اون دکتره کارشو بلده یه دکتر با تجربه برو اگر تو عصبه اگرم تو عصب نیست که بیخیال بابا شل کن

کاش میشد بشی🖤💔
واااا نه بابا چه خبره اگه تو عصب باشه اون دکتره کارشو بلده یه دکتر با تجربه برو اگر تو عصبه اگرم تو ...

توکل به خدا.. هنوز هیچی نمیدونم فقط میدونم نهفته اس و میترسم رو عصب باشه.. چون خیلی گوشم و فکم اذیتن