2777
2789
عنوان

چرا توی سایت وجهه معلمی انقدر کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 123 پست
گلمم معلم ماهر باشه میتونه تو هم میتونی نمیگم سال های اول بری سخت نیست اما بعد ۶ ۷ سال کامل پخته میش ...

مهربون اما قاطع یعنی چجوری بود؟

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا شاید اگه معلما یکم همدل تر بشن و اونا هم در کنار والدین و بچه ها به مطالب و شیوه آموزشی اعتراض ...

خیلی رویایی فکر میکنی گلم 😅

پیشنهاد میکنم دوساعت تدریس مدارس غیرانتفاعی برداری 

متوجه اوضاع مدارس  میشی 

پایه آموزش مشکل داره با اعتراض درست نمیشه 

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدااا ابتدایی این ای جانممن راهنمایی ام بچه هاگوگولی ترن ولیی خوشبحالتون

اره عزیزم البته فکر کنم بعد کلاس ششم اداره کلاس راحت تر باشه هم بهتر میتونن تمرکز کنن هم به این درک رسیدن که کلاس جای هرج مرج نیست اما از لحاظ بامزه بودن و سرگرم شدن اول و دوم جالبه بعدم تو درسا میشه خلاقیت ایجاد کرد برعکس پایه های بالاتر

چون اینجا فضا مجازیه و اغلب کمال طلب و شغل و فقط پزشک و و... می دونن و نمی دونم چقدر زحمت داره معلم ...

البته خودم معلم نیستم. ولی دنیای مجازی با زندگی واقعی خیلی فرق داره. اینجا فکر میکنن همه چی به این راحتی. معلم هم ارزش اجتماعی بالایی داره هم شغل مقدسیه. و ضرب المثل گربه دهنش به گوشت نمی رسه می گه بو میده هست. الان تو بیرونم میرن کار می کن با حقوق ماه‌ی 3 ملیون 5ملیون و کلی هم منت می کشن. اگه بکی معلمی میگن نه.... 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

بنظرم یجورایی دست به دست میشه توهینه مثلا قشر معلم(نه همه بعضی ها)میان به دانش آموز توهین میکنن کسای ...

بحث نمره رو وسط کشیدی یاد یکی از دبیرای دوران راهنماییم افتادم ک مثلا طرف حالش خوب نبود امتحانشو ۵ شده بود یلند جلو همه میخوند میگفت ی تنبیهی باشه براش ک درس نخونده:))

برعکس یسری دبیراروهم دیدم حتی وقتی دانش اموز غایب بود هم برگشو ب کسی نمیدادن میگفتن شاید دویت نداشته باشه کسی ببینه..

یسری معلما خیلیم پیگیرن. ما ی دبیری داریم هزاربار رفته اعتراض کرده حتی بقیه دبیراروهم جمع کرده با خو ...

دم معلم تون گرم 

بله همه جا خوب و بد هست 

ولی به دلایلی که نمیشه بگم تعلیق میشم اکثر معلما ترجیه میدن آسه بیان و برن که کسی شاخ نزنه شون 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
من دوست داشتم مطالب بر اساس اصول روانشناختی تدریس میشدخارج بهشت نیست ولی آموزش شون کاملا لینک هست با ...

کاملا حرفتون درسته

اصلا یکی از دلایلی که خودمم از فضای آموزش پرورش متنفرم همینه

اما معلما چاره ای ندارن جز اینکه طبق سیستم پیش برن وگرنه پدر و مادر ها اعتراض میکنن چرا به بچشون ریاضی یاد ندادن

خیلی رویایی فکر میکنی گلم 😅پیشنهاد میکنم دوساعت تدریس مدارس غیرانتفاعی برداری متوجه اوضاع مدارس می ...

من میگم معلما به فکر حقوق خودشونن دیگه یعنی همین

عمر میلیون ها آدم که داره میسوزه هیچ ارزشی نداره

خروجی ۱۲ سال مدرسه میشه همین جامعه ای که میبینیم

بحث نمره رو وسط کشیدی یاد یکی از دبیرای دوران راهنماییم افتادم ک مثلا طرف حالش خوب نبود امتحانشو ۵ ش ...

بله منم دیدم مدل دوم رو ایشالله همیشه سلامت باشن متاسفانه چه قبول کنیم چه نکنیم قشر اول بیشتر هستن...اینو از وضعیت کلی میشه فهمید و اصلا هیچ احتیاجی به نظر من نیست 

ببین سخته توضیحش واقعا 

یعنی دلسوز بود خیلی صبح تا شب جواب میداد ب سوالامون از پیوی و همش تشویق میکرد ک سوال بپرسیم ازش، شوخی میکرد هر از گاهی باهامون چند وقت ی بار خاطره تعریف میکرد کوتاه و میخندید یا اول کلاس ب حرفای ما گوش میداد چند دیقه کلاس صمیمی میشد درس میداد ولی انتقادشم میکرد بی زبون نبود مثلا ی لحظه کلاس شلوغ میشد سریع میگفت حالا نمیخواد انقدر هنرهاتون رو نشون بدین 

جدی راه میرفت بهمون فهموند‌ اشتباه کنیم رفتارش طور دیگه هم میتونه باشه ولی هیچوقت کلاس از دستش در نرفت

مثلا من ی بار خودش داشت میومد تو کلاس من سالن بودم خیلی جدی گفت همین الان بیا

هم ب دهمیا اصلا رو نمیداد تا اخرای سال هیچ خاطره ای نگفت نخندید اونقدر ب روشون

اما با یازدهم دوازدهما اوکی تر بود

کاملا حرفتون درستهاصلا یکی از دلایلی که خودمم از فضای آموزش پرورش متنفرم همینهاما معلما چاره ای ندار ...

معلما باید برن با مراجع بالاتر وصل بشن اونا تعیین کننده هستن 

من ۳۰ ساله منتظرم یه بار معلما اعتراض کنن این چه چرت و پرتایی هست ما به بچه های مردم آموزش میدیم!

دقیقا والدین و بچه ها اعتراض بکنن میگن بچه تون درس نخونه و فلانه و ...ولی معلما اگه معترض بشن به اصل ...

یه سری اومدن شیوه ارائه رو بهتر و جامع تر کنن طرح درس تمام ساحتی رو پیشنهاد دادن که معلم بیاد تو نیم ساعت تدریس ۶ ساحت مختلف رو وارد تدریس کنه که دانش اموز از همه نظر،اعتقادی،زیبا شناختی، اقتصادی،سیاسی ،اجتماعی ،علمی ،زیستی پیشرفت کنه که بنظرم فقط شیوه رو بیان کردن ولی در عمل اصلا کارایی به اون صورت نداشته و اغلب همون طرح درس قدیمی استفاده میشه

بحث نمره رو وسط کشیدی یاد یکی از دبیرای دوران راهنماییم افتادم ک مثلا طرف حالش خوب نبود امتحانشو ۵ ش ...

یادمه مادر یکی از دوستام فوت شده بود سر سومین روز زنگ زدن که چیشد دیگه مکه مادر ماهم فوت نشده و چرا انقد شلوغش میکنی و اینا انقد تعداد زیادی خاطره بد داریم هرچقدر بگیم نه نیست و فلان نمیشه کتمان کرد بوده و هست و تاثیر مخربشم گذاشته....