2777
2789
عنوان

کلاس های فرزند پروری

94 بازدید | 23 پست

خانوما من باردارم و قصد دارم دوره های فرزند پروری و فرزند موفق و.... همه رو برم.

اما نمیدونم کلش چند ماه طول میکشه؟

و اینکه میخوام کلی مقاله و کتاب هم بخرم راجب تربیت فرزند ، و اینکه به نظرتون همه سنین رو باهم بخرم یا نه جدا جدا مثلا تا یک سالگی رو بخرم‌.

بعد ک سالگیش تموم شد یک سالگی ببعد رو بخرم،دوسالگیش تموم شد ،دوسالگی ببعد و بخرم...نظر شما چیه خانوما؟

مامانا کیا این کلاس هارو رفتن؟ تاثیر داشت روی بچتون؟ 

ممنون میشم تجربیاتتون رو در اختیارمون بزارید.

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

معمولا تولد تا سه سالگی باهمه

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دوره های آقای حسینی رو تو ایتا شرکت میکنم راضیم قبل تولد تا ۷ سال ۷ سال دوم جوانی همسرداری مومنان ...

کلا چند ماه طول میکشه؟

چه تاثیر مثبتی داشت واستون؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

معمولا تولد تا سه سالگی باهمه

دوره هاش چند ماهه س معمولا؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وااای

اینهمه حساس نباش پدر خودت و بچه رو درمیاری، روی روابط خودت و همسرت کار کن و انرژی بذار، خونه گرم و صمیمی و آروم باشه بچه خودبخود خوب خوب خوب تربیت میشه.

اینو یه مامان با سه بچه جوان و نوجوان و کودک بهت میگه که سالها در زمینه مشاوره و خانواده کار کرده و خیلی از دوره های فرزند پروری رو هم گذرونده😉

کلا چند ماه طول میکشه؟چه تاثیر مثبتی داشت واستون؟؟

من الان همسرداریش رو دارم 

و تولد تا ۷ سال 

فقط اینو بگم چون بیشتر ویسه و متن کوتاه 

در حد روزی یک ربع وقت بزاری کافیه 

من برام خیلی خوب بود 

تو تربیت پسر دومم خیلی تجدید نظر کردم 

اولی رو براساس درسای دانشگاه چون رشتم روانشناسی بود بزرگ کردم واقعا بهش ظلم شد 

روانشناسی غربی بیخوده فقط ضرر و بس 

واتساپ و دوباره ف ی ل ت ر کن ولی توروخدا دارو رو دوباره به قیمت قبل برش گردون....

دوره هاش چند ماهه س معمولا؟

ماهش رو نمیدونم ،ولی تو ایتا کانال آسمان  مفرح امید  هست ک استادش آمنه روستایی بازی درمانگر کودک‌ها خیلی خوبه حتی ویس های رایگانش عالیه ،تو روبیکا آکادمی تربیت که کوثر یاوری مدرس و مشاورشه

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
وااایاینهمه حساس نباش پدر خودت و بچه رو درمیاری، روی روابط خودت و همسرت کار کن و انرژی بذار، خونه گر ...

اصلا حساس نیستم‌اتفاقا .اما خیلی چیز هارو نمیدونم‌و مطمئنم به بچم آسیب میزنه دوست دارم اونا رو هم یاد بگیرم قرار نیست همه رو روی سر بچه خالی کنم که...

دوست ندارم بهش سخت بگیرم ، اما عاشق اینم درست تربیت بشه ، با منو پدرش راحت باشه ، پنهون کاری نکنه ، شاد باشه از حق خودش دفاع کنه ،سرزنده و قوی باشه حس امنیت و ارامش و محبتو و از خونوادش بگیره...

میدونی تقصیر خودمونه همش میگیم حساس نباش  و این همه مشکلات توی جامعه هست

ممنون میشم بیشتر از تجربیاتتون برامون بگین مامان مهربون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ماهش رو نمیدونم ،ولی تو ایتا کانال آسمان مفرح امید هست ک استادش آمنه روستایی بازی درمانگر کودک‌ها ...

ممنونم عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من الان همسرداریش رو دارم و تولد تا ۷ سال فقط اینو بگم چون بیشتر ویسه و متن کوتاه در حد روزی یک ربع ...

میشه بگی چه ظلمی شد؟ از چه نظر

اره نهایتا روزی نیم ساعت میخونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه پیج تو روبیکا دارم خیلی خوبه madare_kafii به نظرم بد نیست

ممنون عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40