2777
2789
عنوان

چرا توی سایت وجهه معلمی انقدر کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 123 پست
معلما باید برن با مراجع بالاتر وصل بشن اونا تعیین کننده هستن من ۳۰ ساله منتظرم یه بار معلما اعتراض ک ...

عزیزم الان ریاضی برای اکثر بچه ها اره کاربرد نداره 

اما تا نهم یاد میدن ک دهم خواست بره ریاضی پایه داشته باشه و بعد اون تو رشته کامپیوتر و کد نویسی و ساخت سخت افزار ب شدت ریاضی مهمه...

ب این دلیل اینکارو نمیکنن البته ممکنه راه بهتری ام باشه

یه سری اومدن شیوه ارائه رو بهتر و جامع تر کنن طرح درس تمام ساحتی رو پیشنهاد دادن که معلم بیاد تو نیم ...

باید برن خارج کشورای پیشرفته ببینن چه طوری درس میدن که بچه ها راحت تر یاد میگیرن و حجم کمتری آموزش میبینن!

مثلا مطالب دوره اول دبیرستان رو اونا دوره دوم آموزش میدن با کلی آزمایشگاه و امکانات و تحقیق و اصلا زمین تا آسمون با ایران فرق داره😐

من شنیدم مثلا معلم بچه ها کلاس اول تا ششم توی بعضی کشورا ثابت هست چون کودک به معلم وابسته میشه و احساس امنیت میگیره ثابت باشه اون سال ها 

حیف بچه هامون 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید برن خارج کشورای پیشرفته ببینن چه طوری درس میدن که بچه ها راحت تر یاد میگیرن و حجم کمتری آموزش م ...

بله دقیقا اصلا به اون صورت تکلیف ندارن هنوز سیستم ما درگیر رویکرد رفتار گرایی و تمرین و تکراره

در اخر اصلا بودجه به اون صورت لحاظ نمیکنن  من خودم رفتم مدرسه دیدم چقدر از مادر پدر ها میخوان به مدرسه کمک کنن و نوشته بودن کمک هاشون رو کجا خرج کردن☹️

ببین سخته توضیحش واقعا یعنی دلسوز بود خیلی صبح تا شب جواب میداد ب سوالامون از پیوی و همش تشویق میکرد ...

ممنون که جواب دادین.

من خودم خیلی سعی میکنم با دانش آموزام همدل باشم. سعی میکنم درکشون کنم. دلم نمیاد اذیتشون کنم یا خدایی نکرده توهینی بهشون کنم. ولی بازم درسم رو نمیخونن نمیدونم ایرادم کجاست. خیلی بی انگیزه اند و بی خیال. من تمام سعی ام رو میکنم ولی بازخورد مثبتی نمیگیرم ازشون از لحاظ درسی. کم کم خودمم دارم شور و شوقمو واسه درس دادن بهشون از دست میدم.

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم الان ریاضی برای اکثر بچه ها اره کاربرد نداره اما تا نهم یاد میدن ک دهم خواست بره ریاضی پایه دا ...

ریاضی رو همه جای دنیا یاد میدن ولی سبک تر و یه جوری که بچه حفظ نکنه بفهمه درسو 

من چندتا دوست داشتم خارج بودن تا قبل دبیرستان اینا اصلا تا معلم نمیگفت این فرمول از کجا اومده و چه طوریه ول نمیکردن

به بچه ها تفکر واگرا و تفکر انتقادی یاد میدن اونجا 

بله دقیقا اصلا به اون صورت تکلیف ندارن هنوز سیستم ما درگیر رویکرد رفتار گرایی و تمرین و تکرارهدر اخر ...

من خودم مدرسه استعدادهای درخشان درس خوندم 

الآنم تراپیستم 

خودم و خیلی از دوستام تو فکرش هستیم اگه بچه دار شدیم یه فکر جدی واسه مدرسه رفتنش بکنیم 

به خدا ظلمه بچه ها گناه دارن 

ممنون که جواب دادین.من خودم خیلی سعی میکنم با دانش آموزام همدل باشم. سعی میکنم درکشون کنم. دلم نمیاد ...

غصه نخور عزیزم شما وجدان کاریتون بالاست و این عالیه 

اما ی دو سه سال میبینی بچه هایی ک اومدن بالا اصلا خودشون علاقه و دلیلی ندارن اما برعکس چند سال دیگه ادمای درسخون هم توشون پیدا میشه و واقعا ازت استفاده میکنن و کمک میخوان 

همین ک گفتم دبیر شیمیمون بودن 

من با علاقه صبح تا شب میخوندم و عشقم ب خاطر مسئولیت پذیری و جواب دادنا و مهربونیهاشون بود و لبخنداشون پوقع ۲۰ شدنم طوری ک از نمره ۱۱ امتحان یازدهم رسوند منو ب ۱۹ نهایی دوازدهم 

در عیح حال ی عده میخوابیدن تو همون کلاس 

معلممونم گیر نمیداد ب زور بیارتشون‌ رفته بود کلاس انسانیا ی درس دیگه داشت همشون خواب بودن 

ریاضی رو همه جای دنیا یاد میدن ولی سبک تر و یه جوری که بچه حفظ نکنه بفهمه درسو من چندتا دوست داشتم خ ...

درسته کاملا حق دارین این خیلی موثره از طرف معلم

از طرفی بچه ها هم بی انگیزه اند البته 

من خودم اینجوری بودم همش میپرسیدم چزا اینجا این فرمول اینطوریه چرا چزا 

ولی بقیه بچه ها ی چشم غره ای میرفتن بهم ک چرا میپرسی😅

من خودم مدرسه استعدادهای درخشان درس خوندم الآنم تراپیستم خودم و خیلی از دوستام تو فکرش هستیم اگه بچه ...

افرین خیلی خوبه 

مدرسه هایی که استعداد دانش آموز رو کشف و ارتقا میدن خیلی خوبه همه که نباید دکتر و مهندس بشن متاسفانه هنوز خیلیا این تفکر رو دارند

افرین خیلی خوبه مدرسه هایی که استعداد دانش آموز رو کشف و ارتقا میدن خیلی خوبه همه که نباید دکتر و مه ...

اونجا هم استعدادی از هیچ کدوم ما کشف نشد😂😐

همون کلیشه دکتر و مهندس

افرین خیلی خوبه مدرسه هایی که استعداد دانش آموز رو کشف و ارتقا میدن خیلی خوبه همه که نباید دکتر و مه ...

الان من دبیر کارفناوریم و همه قصدم همینه 

ولی هیچکس عملا ارزشی برا رشته من قائل نیست و همه میگن تخصصی ها مهمترن...

اونهاهم مهم هستن قطعا ولی خوب اهمیتی از طرف دانشگاه هم ب رشته ما داده نمیشه ک واقعا یاد بگیریم 

الان من دبیر کارفناوریم و همه قصدم همینه ولی هیچکس عملا ارزشی برا رشته من قائل نیست و همه میگن تخصصی ...

بله متاسفانه مثلا هنر تو مدرسه اصلا معلما نه تخصصش رو دارن نه بهایی بهش میدن میگن یه نقاشی بکشید بچه ها همین یا فوقش یه موضوع بدن

من خودم اصلا از کتاب های دانشگاه و محتوای اون ها راضی نبودم خودم کارگاه میرفتم اون ها به اطلاعاتم اضافه میکرد دانشگاه کتاب میخونی تا پاس شی نه که چیزی یاد بگیری چند ماه بعدش هم کلی مطالب یادت رفته

همه معلم ها که بد رفتار نیستن ما کلی پزشک هم داریم که اخلاق ندارن اما رشته پزشکی رو زیر سوال نمی بری ...

من نگفتم همه معلما بد رفتارن

اینجما هم به همه معلما توهین نمیکنم من که ندیدم فقط معلمایی که رفتار بدی داشتن اینجا دیدم بهشون توهین میشه بعضا به حق هم هست

حالا شاید شما چون خودتون معلمید احساس میکنید بیشتره

اما چون داخل این قشر بدرفتاری زیاد دیده میشه علت هیت ها هم همینه

یعنی تا جایی که من میبینم اینه

و نکته بعدی هم که خیلی دیدم اینه که هرکسی ازشون انتقاد میکنه فکر میکنن بخاطر حسادت به موقعیتشونه

در صورتی که بقیه قشر ها این حسو ندارن