2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باشه حالا چرا حرصی شدیمن که حرفی نزدم

منم که چیزی نگفتم. گفتم خب باشه باهوش 1من باهوش 2تو 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت
فعلا که شما تهرانیا دارین میترکین

تهران همچنان یک شهر پیشرفته و با امکانات میمونه. حتی اگر پایتخت عوض بشه تهران مثل شیراز و اصفهان و مشهد شهر میمونه و شهرستان نمیتونی بهش بگی. مثلا شهرِ تهران شهرِ اصفهان 

پزشک کوچولو🩺📚

تهران همچنان یک شهر پیشرفته و با امکانات میمونه. حتی اگر پایتخت عوض بشه تهران مثل شیراز و اصفهان و م ...

چطکر شماها به بقیه شهرا بجز تهران میگین شهرستان؟پس ماهم میتونیم بگیم

مکران واقعا عجب کارشناس های بی مغزی دارند

پایتخت معلوم شده از قبل مکران هم نیس اینا بازی سیاست هست هر روز ی جا رو اعلام می کنن بین دوشهر هست پایتخت،، مسیولین کشور رو ببین مسیولین اصلی مال کجان ، یکی از همون دو شهر ☺️

چطکر شماها به بقیه شهرا بجز تهران میگین شهرستان؟پس ماهم میتونیم بگیم

خب مگه شهرستانی فحشه؟ ما به کسی که توی شهر اصفهان و شهر شیراز باشه شهرستانی نمیگیم ولی کسایی که تو‌ی شهرستان‌های این دو استان زندگی میکنن شهرستانی هستن دیگه. حتی تهران هم شهرستان داره. فقط شهر تهران میشن جزو شهر و کل استان نمیشه. شما فکرکنم جغرافیت ضعیف بود

پزشک کوچولو🩺📚

خالا مگه شهرستان چه مشکلی داره به نظر من کسی عقده حقارت نداشته باشه از این که به شهرش بگن شهرستان ناراحت نمی شه اصلا دهات مگه مشکل داره ننی دوتم جرا بعضی ها بدشون می اد ،شهرستان از شهر بزرگتره