2777
2789
عنوان

دختر داشتن نعمته بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 37 پست

خودم دوتا دختر دارم

اما وجود پسر هم برا هر خونه واجبه

هر دو‌باید باشن

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

میگه دلم میخواد زودتر بزرگ بشم درس بخونم برم سرکاری واست چیز میز بخرم ولی همیشه میگه خدایا یه آجی دا ...

بابا رو داداشم میکنم😍😂

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم😍

من دختر ندارم ولی خیلی شیرینن دخملا

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
خودم دوتا دختر دارماما وجود پسر هم برا هر خونه واجبههر دو‌باید باشن

چه واجبی داره؟

جمله م سوالیه واقعا میخام بدونم

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست

اخی خدا حفظشون کنه برات . اگر صبوری کنی و باهاشون راه بیای دوتا دختر کدبانو و وظیفه شناس خواهی داشت . دخترای منم دقیقا همبن فاصله هستن . میدونم که الان خیلی سختته منم دست تنها بودم میدونم خستگی و بچه کوچیک و بزرگه ولی صبوری کن هر چی بزرگتر بشن بهتر بشه دومیه که مستقل بشه ازت دیگه با هم همبازی میشن و عالیه .مدرسه که برن دیگه بهشته 😄 دخترای من الان هر دوتاشون مدرسه میرن هفتم و سوم . واقعا خدا رو شکر میکنم برای هر دو شون کمک به حالم هم هستن وقتی لازم باشه . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خداحفظش کنه ولی اینایی که گفتی ربطی به دختر نداشتتو فامیل ما بچه دوم که اومد بچه اولی پسر بود اونم ه ...

اومدم همینو بگم که شما گفته بودی،

اصلا تربیت بچه از جنسیتش مهمتره، خیلی بده یه جنسیت رو بخاطر یکی دیگه بکوبونیم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خودم دوتا دختر دارماما وجود پسر هم برا هر خونه واجبههر دو‌باید باشن

بایدی وجود نداره دوتام واسه مملکت ما خیلی زیاده.

من قبل دختر بزرگم ۴تا سقط وزایمان زودرس داشتم پسربودن ولی نموندن 

چه واجبی داره؟جمله م سوالیه واقعا میخام بدونم

مادرم سرطان داره

و دکترای زیادی میره 

من که متاهلم نمیتونم بچهو زندگیم رو ول کنم با ماشین عبوری مادرم رو شهر به شهر ببرم

ولی برادرهام این کار رو راحت با ماشین خودشون انجام میدن

نگید شما هم میتونی بله شاید بتونم اما قبول کن سخته

در عوض وقتی بستری بشه داداشهام نمیتونن کاری انجام بدن اون موقعه من باید پرستارش باشم

دختر روح پدر و مادره

پسر جانه پدر و مادره

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

بایدی وجود نداره دوتام واسه مملکت ما خیلی زیاده.من قبل دختر بزرگم ۴تا سقط وزایمان زودرس داشتم پسربود ...

یه پیام نوشتم اونو بخون

اومدم همینو بگم که شما گفته بودی،اصلا تربیت بچه از جنسیتش مهمتره، خیلی بده یه جنسیت رو بخاطر یکی دیگ ...

من خودم هردو جنس رو دوست دارم

ولی مخالفم بگن پسر واجبه یا دختر بهتره فقط تربیت 

دخترخاله م ازدست دخترش گریه میکرد نه دلسوز بود نه کمک هیچ 

بچه ای که محبت ببینه محبتم تحویل میده چه پسر چه دختر

اخی خدا حفظشون کنه برات . اگر صبوری کنی و باهاشون راه بیای دوتا دختر کدبانو و وظیفه شناس خواهی داشت ...

موافقم خیلی خوبه دختر خودم یه دختر دارم هیچ وقت اذیتمون نکرد دوسدارم هزار سال باهاش زندگی کنم اینقدر که خوبه

مادرم سرطان دارهو دکترای زیادی میره من که متاهلم نمیتونم بچهو زندگیم رو ول کنم با ماشین عبوری مادرم ...

خوب من الان دوتا بچه رو میتونم تامین کنم اونم بزور حالا باافکار پسراوردن دوباره یکی دیگه بیارم ب این دنیا؟

خودم خیلی پسر دوسداشتم خوب نشد ۴بارباردارشدم پسر بودن ولی سقط میشدن 

الان دیگه رازیم بخدا دختر باغیرتم همونه تازه بهتر 

انشاالله ک هیچوقت محتاج بچه هامون نشیم واونام در آرامش باشن