2777
2789
عنوان

چرا توی سایت وجهه معلمی انقدر کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 123 پست
من خودم دانشجو معلمم کلی هم ب سختی قبول شدم تو این سایت ی چیزایی خوندم از وجهه‌ش ک با همه علاقم کوه ...

علاقهتو با اینجور حرفا زیر پا نذار واقعا متاسفم از این شرایطی که به وجود اومده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دارم واسه فرهنگیان میخونم شبانه روز میخونما تلاش تست امتحان عووو بگم چقدر کلنجار میرم کم گفتم آخر یکی اینجا تاپیک میزنه چرا فک میکنید فرهنگیان و معلمی چیز شاخیه نه آخه اگه آب خوردنه بیا برو کنکور بده از همون دره مصاحبه فرهنگیانم سالم بیای بیرون جای شکر داره قبولی پیش کش

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
آموزش و پرورش خیلی باگ داره مطالب آموزشی اصلا نه متناسب با سن بچه هاست نه جذاب و کاربردیه!با احترام ...

وای دقیقا مطالب نسبت به زمان ما خیلی سنگین تر و جزئی تر شده هرچی میگذره بدتر میشه تا بهتر

ربطی به حقوقش نداره به نظرم بخاطر اخلاق و رفتارشونهوگرنه اختلاسگرام حقوقشون خوبه ولی وجه خوبی ندارنب ...

همه معلم ها که بد رفتار نیستن 

ما کلی پزشک هم داریم که اخلاق ندارن اما رشته پزشکی رو زیر سوال نمی بریم اصلا 

خودمم نمیدونم دلیلش چیه

واقعا این حجم از توهین نمیتونم درک کنم

اره بامزن یه سره میگن خانم خانم خانم😂اما نمیشه یه لحظه تنهاشون گذاشت خیلی مسئولیت دارن

😂😂 من ترجیح میدم با کلاس اولیا باشم اخه هرچی جلوتر میریم بچها واقعا پرتوقع و بی ادبن و اصلا نمیشه کنترلشون کرد 

حداقل کلاس اول ، ذوق مدرسه رو دارن 

البته شاید فقط بچهایی ک من دیدم اینجورن

وای دقیقا مطالب نسبت به زمان ما خیلی سنگین تر و جزئی تر شده هرچی میگذره بدتر میشه تا بهتر

دقیقا 

شاید اگه معلما یکم همدل تر بشن و اونا هم در کنار والدین و بچه ها به مطالب و شیوه آموزشی اعتراض بکنن خیلی خروجی بهتری داشته باشیم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
والا صبحی ی تاپیک زدن که خانوما اصلا نرین سرکار بعد استارترش و چندنفر دیگه شروع کردن توهین فحاشی به ...

بله متاسفانه اینجور تفکر های غلط و بیخودی هم وجود داره که اصلا منصفانه نیست