2777
2789
عنوان

چرا باردارنمیشم 😭😭 دلم گرفته

654 بازدید | 73 پست

این ماه ماه چهارم اقدام بود که باردار نشدم خیلی دلم گرفته مشکلی هم ندارم ازمایش وسونو دادم امروز صبح باپریودشدن ازخواب بیدارشدم دعا کنید برام بیام بنویسم اینجا که باردارشدم منم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تست تخمک گذاری بگیر. زمان تخمک گزاریت مشخص می‌کنه اقدام کن. دوستم دو ماه اقدام کرده بود باردار نشده بود رفته بود دکتر ، دکتره انداخته بودش بیرون   . چهار ماه که زوده. اونم الان دو تا بچه داره. شما هم بچه دار میشی بعد میای میخندی به این روزا

ایشالله زود زود نینی دار میشی من این ماه می‌خوام اقدام کنم چقد تو ذهنم خیال بافی میکنم که اولین ماه ...

انشالله که برای شما میشه ازالان استرسشو نگیر برای دو تا از دوستام بااولین اقدام شد برای ما که هنوز خدا نخواسته

عزیزممممم 🥺🥺 

منم ۹ماهه اقدامم 

این ماه برای اولین بار یک هفته تاخیر داشتم و همش میگفتم خدا بخاطر روز مادر و سالگرد ازدواجم هدیه‌شو بهم داده.

بعد آماده شدم برم آزمایش پریود شدم 

تا دلت بخواد گریه کردم 

انشاالله به زودی شما و همه منتظرا دامنشون سبز شه

تست تخمک گذاری بگیر. زمان تخمک گزاریت مشخص می‌کنه اقدام کن. دوستم دو ماه اقدام کرده بود باردار نشده ...

خدا کنه منم یه روز بیاد که انقد حالم خوب باشه دیگ این روزامو یادم نیاد

عزیزممممم 🥺🥺 منم ۹ماهه اقدامم این ماه برای اولین بار یک هفته تاخیر داشتم و همش میگفتم خدا بخاطر رو ...

میفهمم خیلی سخته هرچقدر بیشتر میگذر ادم باور میکنه که دیگ نمیشه اما بازم وقتی نزدیک پریودت میشه یه امیدی داری من این ماه با یه روز تاخیر پریود شدم با همون یه روز کلی تودلم غوغا بود

واقعا مازناگناه داریم انقدر فکر وخیال برامون خوب نیس

من ۶روز از موعدم گذشته صبح بی بی چک زدم منفی شد هرچند من تواقدام نیستم  ولی هنوز پریودم نشدم الان باید بشینم به این فکرکنم که چرا نشدم

میترسم کیست یا تنبلی و اینجور چیزا داشته باشم